Οι άνθρωποί μας αποκτούν νέες γνώσεις και εφόδια χάρη στο Fly High

Περίληψη: Εγκαινιάζουμε το πρόγραμμα υποτροφιών «Fly High», δίνοντας την ευκαιρία στους ανθρώπους μας να παρακολουθήσουν μεταπτυχιακές σπουδές στο Metropolitan College.

Οι άνθρωποι της οικογένειας των Public είναι το σημαντικότερο κεφάλαιο που έχουμε στη διάθεσή μας. Ταυτόχρονα, πάντα προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Αυτά τα δύο γεγονότα ενέπνευσαν την τελευταία μας ενέργεια, το πρόγραμμα υποτροφιών «Fly High». Μέσω αυτού επενδύουμε στα μέλη της οικογένειας Public, βοηθάμε τους ανθρώπους μας να διευρύνουν τις γνώσεις και τους ορίζοντές τους και να καλλιεργήσουν το ταλέντο τους.

Η δια βίου μάθηση μόνο θετικά έχει να προσφέρει και έτσι την αξιοποιούμε για να δώσουμε την ευκαιρία στους συναδέλφους μας να αποκτήσουν μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών. Για τον σκοπό αυτό, εξασφαλίσαμε δύο πλήρεις υποτροφίες, που αφορούν τη φοίτηση σε διετή μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών. Οι άνθρωποί που θα επιλεγούν θα φοιτήσουν είτε σε πρόγραμμα MSc Digital and Social Media Marketing είτε σε πρόγραμμα MBA. Και οι δύο τομείς χαρακτηρίζονται από ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον με γρήγορους ρυθμούς. Εξοπλισμένοι με νέα εφόδια, όμως, οι άνθρωποί θα μπορέσουν να ανταποκριθούν καλύτερα στις καθημερινές εργασιακές απαιτήσεις, και άρα θα μπορέσουν να καλύψουν τις ανάγκες των καταναλωτών. Αναβαθμίζοντας τις δεξιότητες των ανθρώπων μας γινόμαστε όλοι καλύτεροι.

Κατανοούμε απόλυτα την θετική επίδραση που θα έχει στους ανθρώπους μας ο εμπλουτισμός των γνώσεών τους και έτσι επιλέξαμε να κάνουμε πιο εύκολη την απόκτησή τους. Για αυτό δημιουργήσαμε το πρόγραμμα υποτροφιών «Fly High». Θέλουμε να έχουν όλοι ίση πρόσβαση σε αυτή την σημαντική ευκαιρία και από τη στιγμή που το οικονομικό κομμάτι μπορεί να είναι ένας παράγοντας που θα αποκλείσει κάποιον από τις μεταπτυχιακές σπουδές, καλύπτουμε πλήρως το κόστος των προγραμμάτων, αξίας 5.500€ το κάθε ένα. Μέσα από το Public Scholarship program «Fly High» καταργούμε ένα σημαντικό εμπόδιο.

Είμαστε βέβαιοι πως το πρόγραμμα υποτροφιών θα βοηθήσει τους ανθρώπους μας να εξελιχθούν με πολλούς τρόπους, τόσο επαγγελματικά όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Μέσα από ένα πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών θα εντρυφήσουν σε ένα γνωστικό αντικείμενο που σχετίζεται άμεσα με τη δουλειά τους και θα αποκτήσουν χρήσιμες δεξιότητες που θα βοηθήσουν την καριέρα τους. Παράλληλα, θα έρθουν σε επαφή με διαφορετικούς ανθρώπους, θα γνωρίσουν την προοπτική τους, θα μοιραστούν τις δικές τους εμπειρίες. Το πανεπιστήμιο είναι ένα εξαιρετικό μέρος για δικτύωση άλλωστε. Αυτά τα δύο χρόνια θα μετατραπούν σε ένα πολύτιμο εφόδιο για ό,τι κι αν επιλέξουν να κάνουν και είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εμείς αυτοί που θα τους βοηθήσουμε.

Καταλαβαίνοντας τις ανάγκες οποιουδήποτε σπουδάζει και εργάζεται παράλληλα, φροντίσαμε να εξασφαλίσουμε υποτροφίες σε part time προγράμματα σπουδών. Για αυτό το λόγο επιλέξαμε το Metropolitan College ως το ίδρυμα στο οποίο θα φοιτήσουν οι άνθρωποί μας. Όσα μαθήματα είναι προγραμματισμένα μεσοβδόμαδα θα διεξάγονται απογευματινές ώρες, για να μπορούν όλοι να διαχειριστούν καλύτερα το χρόνο τους. Πολλά από τα μαθήματα θα γίνονται και εξ αποστάσεως, κάνοντας την παρακολούθησή τους ακόμα πιο εύκολη υπόθεση.
Μέσω του προγράμματος υποτροφιών Public «Fly High» επισημαίνουμε με έναν ακόμα τρόπο τη δέσμευσή μας προς τους ανθρώπους μας, δίνοντας μία μοναδική ευκαιρία στους συναδέλφους μας να καλλιεργήσουν ακόμα περισσότερο τις δεξιότητές τους.