Public Uncover #1: Στο γραφείο με το Customer Passion team μας

Περίληψη: Κάθε μήνα τα αγαπημένα μας τμήματα μοιράζονται μαζί σου συμβουλές που μπορεί να αλλάξουν το mood σου στη δουλειά ώσπου να πεις: Public.

Τι συμβαίνει πίσω από όλο αυτό το φανταχτερό πορτοκαλί που αγαπάς να έχεις στην καθημερινότητά σου; Ποια είναι τα πρόσωπα που φροντίζουν ώστε να κάνεις δικά σου όλα όσα θες εύκολα και γρήγορα, με τους πιο ευέλικτους τρόπους πληρωμής; Ποιες είναι εκείνες οι στιγμές στην καθημερινότητά τους που γίνονται λόγος για να χαμογελάσουν στιγμιαία ή και να τους κρατήσει αρκετά παραπάνω αυτό το λακάκι στο μάγουλο; Άσχετα από το αν βρίσκονται μεσούσης μιας απαιτητικής ημέρας, εβδομάδας ή εποχής, όπως συμβαίνει για παράδειγμα τώρα, με την Black Friday, όπου όλοι (ο καθένας από το δικό του πόστο και με τη δική του ενέργεια) φροντίζουν να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να πάρεις όλα όσα ονειρεύεσαι ή περίμενες στις τιμές που σου αξίζουν

Θέλουμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες ώστε να γνωριστούμε καλύτερα. Να ανταλλάξουμε απόψεις για την καθημερινότητα αλλά και συμβουλές, ώστε αυτή όχι απλώς να αντέχεται -δεν είναι αυτός ο στόχος- αλλά να είναι η κάθε μέρα της τόσο ξεχωριστή, ώστε να ανυπομονούμε να ξεκινήσει το επόμενο πρωί. Γιατί ακόμη και αν δεν έχουμε όλοι τις ίδιες εμπειρίες, η ατζέντα μας είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα περιλαμβάνει άγχη, απαιτητικά deadlines, εντάσεις. Και κάπου εδώ, συνήθως μπαίνει μια τελεία που θέλουμε να αλλάξουμε. Γιατί σε αυτή τη λίστα, μάς αξίζει να μπουν και θετικές εμπειρίες όπως γέλια, πλάκες, αγαπημένες συνήθειες, μουσική, διαβάσματα και άνθρωποι που χαμογελούν, όχι γιατί πρέπει αλλά γιατί δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς. Γιατί αυτός είναι ο τρόπος ζωής τους. Ένας τρόπος που αγκαλιάζουμε και θέλουμε να υποστηρίξουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε. Θέλουμε όλοι οι άνθρωποί μας να απολαμβάνουν την προσωπική και εργασιακή ζωή με τον δικό τους τρόπο.

Και για να το κάνουμε αυτό, χρειαζόμαστε την ανταλλαγή εμπειριών που λέγαμε. Έτσι, κάθε μήνα, στο Blog μας θα φιλοξενούμε και από ένα τμήμα των Public, με 2 εκπροσώπους του να μας μιλούν για τις συνήθειές τους στο χώρο εργασίας αλλά και στο σπίτι. Με την ελπίδα όλες αυτές οι προτάσεις να γίνουν μία λίστα ιδεών διαθέσιμη για όλους όσους την έχουν ανάγκη.

Ο Αλέξανδρος και η Μαρία, η Μαρία και ο Αλέξανδρος έρχονται από το τμήμα του Customer Passion για να κόψουν την κορδέλα της στήλης και να μας μιλήσουν λίγο πριν ή λίγο αφότου έκαναν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να σε εξυπηρετήσουν.

The Public Questionnaire

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνεις πριν πας στο γραφείο;
Αλέξανδρος: Ρωτάω την Μαρία αν μου πήρε καφέ!!

Ποιο είναι το πιο Public στοιχείο της καθημερινότητάς σου;
Μαρία: η Spotify running playlist των Public στο καθημερινό μου τρέξιμο. Έχω και αίτημα προς τους συναδέλφους που την επιμελούνται, να γίνει λίγο πιο rock!

Πώς επιδιώκεις να «περάσεις» στον πελάτη τον Public way;
Μαρία: Στα Public, we empower people to enjoy life, οπότε από το καλωσόρισμα της επικοινωνίας θέλουμε ο πελάτης να νιώσει μοναδικός και να τον κάνουμε να χαμογελάσει!

Δώσε μας ένα παράδειγμα για το παραπάνω.
Μαρία: Πώς; Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα λεκτικά, την καλύτερή μας διάθεση και τα πιο πλατιά μας χαμόγελα, ακόμα και απ’ το τηλέφωνο, ή απ’ το chat, βάζουμε τον πελάτη στη δική μας Public διάθεση. Καλωσήρθατε στα Public, λοιπόν!

Τι περιμένουμε από την ομάδα σου το επόμενο διάστημα, θα μας κάνεις ένα spoiler;
Αλέξανδρος: Έρχονται πολύ ωραία πράγματα στην ομάδα μας το επόμενο διάστημα! Stay tuned! Όπως το ντου του Τηλέμαχου στο chat μας!

Ποιος είναι ο ρόλος σου στην ομάδα;
Αλέξανδρος: Είμαι supervisor στο Customer Passion aka Contact Center Public/MediaMarkt. Έχω την επίβλεψη της ομάδας της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης και φροντίζω οι πελάτες μας να λαμβάνουν την πιο wow εμπειρία εξυπηρέτησης!

Δώστε μας πέντε χαρακτηριστικά της ομάδας σου.
Αλέξανδρος/Μαρία:

  1. Πάθος για τον πελάτη (άλλωστε we are Customer Passion team!)
  2. Ενσυναίσθηση
  3. Θετική διάθεση
  4. Χιούμορ (έχουμε πολύ!)
  5. Υπομονή (άααααααπειρη)

Πώς σου αρέσει να ζεις το γραφείο με τον δικό σου τρόπο;
Αλέξανδρος: Ακούγοντας μουσική για να χαλαρώσω αλλά από δικιά μου playlist στο Spotify! Πρόσφατα φτιάξαμε και την δικιά μας Public playlist! 

Ποια είναι so far η αγαπημένη σου Public ενέργεια;
Μαρία: 25 Οκτωβρίου, η παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού, όλοι βάλαμε τα ροζ μας και στείλαμε το δικό μας μήνυμα, σχηματίζοντας το pink ribbon στην είσοδο των κεντρικών μας γραφείων! (check τα public social media για τις φώτος)

Ποιο είναι το motto σου όταν ξεκινάς τη μέρα;
Αλέξανδρος: Τελείωνε ρε Κωνσταντή (ο γιος μου) θα χάσουμε το σχολικό!
Μαρία: Έναν καφέ ρε παιδιά! (Αστειεύομαι!) We will rock you!