Ξεκινάμε τη νέα σχολική χρονιά με πυξίδα τις αξίες μας!

Περίληψη: Οι αξίες αποτελούν οδηγό και καθορίζουν την πορεία μας στον κόσμο. Εντόπισε αυτές που καθοδηγούν την πορεία σου και ξεκίνα αποφασιστικά τη χρονιά

Οι αξίες είναι αυτές που καθορίζουν την πορεία μας στη ζωή. Οι αξίες αποτελούν τον γνώμονα με βάση τον οποίο καθορίζουμε τον τρόπο που ζούμε, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε άλλους ανθρώπους και καταστάσεις. Το γνωρίζουμε καλά, ο κόσμος δεν είναι τέλειος, όλοι μας ερχόμαστε αντιμέτωποι με δυσκολίες, αναποδιές και, ενίοτε, άγνωστες καταστάσεις. Αλλά οι αξίες μας είναι αυτές που θα καθορίσουν το πώς θα τα αντιμετωπίσουμε και, τελικά, το πώς θα μας επηρεάσουν.

Η νέα σχολική χρονιά, όπως συνηθίζεται σε όλες τις χώρες και όλες τις φυλές, φέρνει μαζί της έναν αέρα ανανέωσης και, μέσα σε αυτή την ανανέωση, την επιστροφή στις θεμελιώδεις μας αξίες.

Public-Values-01

Έτσι κι εμείς στα Public ανανεώνουμε τη δέσμευσή μας στις αξίες και ξεκινάμε τη χρονιά με ανανεωμένη θέληση και πολλή ενέργεια. Εφαρμόζουμε τις αξίες μας για να πετύχουμε στόχους όπως η βιωσιμότητα, η οποία πηγάζει από την αξία του σεβασμού προς το περιβάλλον! Επιπλέον, φτιάξαμε το δικό μας χάρτη αξιών, επιλέξαμε όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά τις αξίες που μας εκφράζουν περισσότερο.

Οι αξίες μας:

  1. We are Human2Human: Σεβόμαστε κάθε άνθρωπο και απευθυνόμαστε στους πελάτες μας σαν να είναι φιλοξενούμενοι.
  2. We celebrate Uniqueness: Μοιραζόμαστε. Δεν κάνουμε διακρίσεις και δίνουμε αξία στην προσωπική έκφραση.
  3. We work Wonders: Κάνουμε το αδύνατο δυνατό. Πειραζόμαστε και είμαστε δημιουργικοί.
  4. We embrace betterness: Αγκαλιάζουμε την εξέλιξη. Γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα.