Οι καλοκαιρινές διακοπές θέλουν τη (σωστή) φωτογραφική τους!

Περίληψη: Αδιάβροχες, compact, DSLR, Mirrorless, instant... ποια φωτογραφική να διαλέξουμε για τις φετινές μας διακοπές; Αν είσαι...

Αδιάβροχες, compact, DSLR, Mirrorless, instant... ποια φωτογραφική να διαλέξουμε για τις φετινές μας διακοπές; Αν είσαι σε φάση που ετοιμάζεις βαλίτσα για το νησί ή το βουνό, και παράλληλα ψάχνεις την κατάλληλη κάμερα για να απαθανατίσεις όλες τις στιγμές σου, τότε αυτός ο mini οδηγός φτιάχτηκε για σένα! 

Το καλύτερο αποτέλεσμα -ας το παραδεχτούμε- θα το έχεις με μια DSLR μηχανή. Με τον μεγάλο της αισθητήρα και τις πολλές λειτουργίες μπορεί να τραβήξει την ιδανική φωτογραφία σε κάθε συνθήκη. Και μη ξεχνάς τη δυνατότητα να αλλάζεις φακούς ανάλογα με τις απαιτήσεις της στιγμής!

Μια εξαιρετική επιλογή για την είσοδό σου στον κόσμο της DSLR φωτογράφισης είναι η Canon EOS 4000D, που θα βρεις αποκλειστικά στο Public με τον τηλεφακό 18-135mm. Πέρα από την εξαιρετική της τιμή, θα πάρεις μαζί και δώρα αξίας 60€!

Για ένα εξίσου ενδιαφέρον πακέτο, τσέκαρε την Canon EOS 2000D - έρχεται με δύο φακούς, που φτάνουν μέχρι και τα 300mm. Και εδώ δεν θα μείνεις δίχως δώρο, καθώς θα πάρεις μαζί το Canon Connect Station αξίας 99€. Αν τώρα ψάχνεις bundle που να περιλαμβάνει και τον βασικό εξοπλισμό, η Nikon D3500 είναι η καλύτερη επιλογή. Η μηχανή συνοδεύεται από τον φακό 18-140mm και το πακέτο περιλαμβάνει επίσης τσάντα μεταφοράς αλλά και τρίποδο.

Αν η ιδέα μιας μεγάλης μηχανής δεν σε «ψήνει», πάμε να δούμε τις εναλλακτικές: Η Sony α6000 προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα μιας DSLR, αλλά χωρίς τον όγκο και το βάρος της. Διαφορετικά, μπορείς να πας σε μια ιδιαίτερη λύση, κάνοντας δική σου την«υβριδική» μηχανή Fujifilm Instax LiPlay. Η νέα μηχανή της Fuji ενώνει την ψηφιακή με την αναλογική φωτογραφία και σου προσφέρει άμεση εκτύπωση αλλά και φωτογραφίες με... ήχο!

Αν, τώρα, το φόρτε σου δεν είναι οι φωτογραφίες αλλά το βίντεο, στο Public θα βρεις 4K action κάμερες από 39,90! Με μια ισχυρή action camera μπορείς να καταγράψεις ό,τι θέλεις ακόμα και μέσα στο νερό, χωρίς να χάσεις ούτε στιγμή!

Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σου, στο Public και στο public.gr σίγουρα θα βρεις αυτό που θα σε καλύψει!