Κάνε χώρο! Έρχεται το Mythical Pokemon Marshadow μόνο στα Public!

Περίληψη: Μετά την επιτυχία του Pokemon Sallazle, τα Public διανέμουν αποκλειστικά το Mythical Pokémon Μarshadow, το οποίο δεν γίνεται να αποκτηθεί μέσα στο παιχνίδι...

Μετά την επιτυχία του Pokemon Sallazle, τα Public διανέμουν αποκλειστικά το Mythical Pokémon Μarshadow, το οποίο δεν γίνεται να αποκτηθεί μέσα στο παιχνίδι Pokemon Sun ή Pokemon Moon, ανεξαρτήτως level!kjbfdjhvnsfdkljnvdlgskjvbfdlkgbvlnfdkvkldfnlgvfds Το μυστηριώδες Marshadow σύντομα θα βγει από τις σκιές και θα έρθει στο Pokemon Sun ή Pokemon Moon σου. Για να αποκτήσεις το καινούριο Mythical Pokemon, πέρνα από τα Public μέχρι τις 16 Νοεμβρίου και πάρε τον κωδικό για να ξεκλειδώσεις το Marshadow στο παιχνίδι. [gallery columns="2" link="none" size="full" ids="53496,53497"] Το Marshadow, ως το μόνο γνωστό Pokemon τύπου Fighting και Ghost, σου δίνει το πλεονέκτημα στη μάχη. Όταν εξαπολύει επίθεση, το σώμα του γίνεται πράσινο, χάρη στο burning fighting spirit του. Το νέο Pokemon που θα πάρεις είναι και έτοιμο για δράση, με επίθεση Spectral Thief, η οποία, όχι μόνο προκαλεί damage, αλλά κλέβει και τα stat boosts του στόχου. Η ισχύς του Marshadow, όμως, δεν σταματά εκεί. Κραδαίνει το Z-Crystal Marshadium Z, το οποίο του επιτρέπει να χτυπά σκληρά με την ειδική Soul-Stealing 7-Star Strike Z-Move!Η πρώτη σου ευκαιρία για να πάρεις το Marshadow δεν θα κρατήσει πολύ. Αν θες να κάνεις δικό σου αυτό το καταπληκτικό Pokemon, πέρνα σήμερα από το κοντινότερό σου Public και ετοιμάσου να ξεχωρίσεις στις μάχες του Pokemon Sun και Pokemon Moon!

Marshadow

Level: 50Ability: TechnicianHeld Item: Marshadium ZMoves: Spectral Thief Close Combat Force Palm Shadow BallΓια να ξεκλειδώσεις το Marshadow στο Pokemon Sun ή Pokemon Moon:
  1. Επιλέγεις Select Mystery Gift στο κεντρικό μενού
  2. Επιλέγεις Receive Gift.
  3. Επιλέγεις Get with Code/Password, έπειτα Yes, και ξανά Yes για σύνδεση στο internet
  4. Βάζεις τον κωδικό
  5. Συγχαρητήρια, μόλις πήρες το Marshadow
Απόκτησε τον δωρεάν κωδικό στο ταμείο ή ρώτα έναν υπάλληλο. Ισχύει μόνο για τα παιχνίδια Pokémon Sun και Pokémon Moon. Ισχύει μέχρις εξάντλησης των αποθεμάτων.