Jumbo for iOS: Κάνε πιο εύκολο τον έλεγχο των δεδομένων σου!

Περίληψη: Τα smartphone μας μπορεί να έχουν από δεκάδες μέχρι και εκατοντάδες εφαρμογές εγκατεστημένες, πολλές από...

Τα smartphone μας μπορεί να έχουν από δεκάδες μέχρι και εκατοντάδες εφαρμογές εγκατεστημένες, πολλές από τις οποίες μπορούν να συνδέονται με τα κοινωνικά δίκτυα που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Τα κοινωνικά δίκτυα σου επιτρέπουν να επιλέξεις πως θα μοιράζεσαι τα δεδομένα σου αλλά με τόσες πολλές ρυθμίσεις δεν έχεις πάντα το χρόνο ή την διάθεση να ψάξεις αναλυτικά όλες τις επιλογές.

Εδώ έρχεται το Jumbo, ένα νέο app που απλοποιεί τον έλεγχο των προσωπικών σου δεδομένων και σε γλιτώνει από αρκετό ψάξιμο. Μέσα από την εφαρμογή, που είναι αρχικά διαθέσιμη μόνο για iOS smartphone, μπορείς να προσαρμόσεις πως θα συμπεριφέρονται συγκεκριμένες εφαρμογές.

Αρχικά, για το Twitter, το Jumbo σου επιτρέπει να ορίσεις ένα χρονικό διάστημα όπου τα tweets σου θα παραμένουν στην πλατφόρμα. Μπορείς να ρυθμίσεις τα tweets σου να διαγράφονται έπειτα από συγκεκριμένο χρόνο και να γίνονται backup στο Jumbo.

Για το Facebook, μπορείς να επιλέξεις ένα από τα τρία επίπεδα ιδιωτικότητας, Weak, Medium ή Strong. Εφαρμόζοντας ένα από τα τρία επίπεδα, το Jumbo προσαρμόζει αναλόγως, τις περισσότερες από 30 ρυθμίσεις απορρήτου του Facebook. Με ένα μόνο πάτημα έχεις τον πλήρη έλεγχο, χωρίς να χρειαστεί να εμβαθύνεις στην κάθε επιλογή μία-μία.

Τέλος, το Jumbo σου αυτοματοποιεί και τις ρυθμίσεις ιστορικού αναζήτησης σε Google και Amazon Alexa. Κάθε αναζήτηση που κάνεις στις παραπάνω πλατφόρμες παραμένει στο αρχείο της κάθε εταιρίας. Με το Jumbo, ο καθαρισμός του ιστορικού σου είναι ένα κλικ μακριά.

Η διαχείριση των προσωπικών σου δεδομένων δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Κατέβασε το Jumbo στο iPhone σου και αυτοματοποίησε τον έλεγχο των δεδομένων σου, ξεμπερδεύοντας μια και καλή από τον πονοκέφαλο των ρυθμίσεων απορρήτου κάθε εφαρμογής.