Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας "Αναζητώντας την Αλήθεια"

Περίληψη: Βασισμένη στο best-seller των New York Times «η Καλύβα» , η ταινία «Αναζητώντας την Αλήθεια»...

Βασισμένη στο best-seller των New York Times «η Καλύβα» , η ταινία «Αναζητώντας την Αλήθεια» μας μεταφέρει στο εμψυχωτικό ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης ενός πατέρα. Μετά από μία οικογενειακή τραγωδία, ο Μακ Φίλιπς (Σαμ Ουόρθινγκτον), βυθίζεται στην κατάθλιψη, κάτι που τον οδηγεί στην αμφισβήτηση των πιστεύω του. Την ώρα που αντιμετωπίζει μία βαθιά κρίση πίστεως, θα λάβει ένα μυστηριώδες γράμμα που τον καλεί σε μία απομονωμένη καλύβα στο ορεινό Όρεγκον. Παρά τις αρχικές του αμφιβολίες, ο Μακ θα πάει στην καλύβα, όπου και θα συναντήσει μία αινιγματική τριάδα ανθρώπων, με προεξάρχουσα μία μυστηριώδη γυναίκα με το όνομα «Πατέρας». Μέσα από αυτή τη συνάντηση, ο Μακ θα ανακαλύψει τις σημαντικές αλήθειες που θα τον βοηθήσουν να αλλάξει την αντίληψή του για την προσωπική του τραγωδία, και θα αλλάξουν τη ζωή του για πάντα.

Τα Public και οι εκδόσεις Κέδρος δίνουν την δυνατότητα σε 5 τυχερούς να παρευρεθούν με έναν φίλο τους στον κινηματογράφο Odeon Starcity (Λ. Συγγρού 111, Νέος Κόσμος) την Τρίτη 28 Μαρτίου στις 8 μ.μ., όπου θα πραγματοποιηθεί η προβολή της πρεμιέρας.

Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και κερδίστε μια από τις 5 διπλές προσκλήσεις! Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 27 Μαρτίου.Πολλαπλές συμμετοχές δεν θα λαμβάνονται υπ’ όψιν.Ο διαγωνισμός έκλεισε. Δες τους νικητές εδώ!