Κερδίστε το Nova Mission Pack της Blizzard

Περίληψη: Μια συνωμοσία εκτυλίσσεται! Η βασιλεία του αυτοκράτορα Valerian Mengsk βρίσκετε σε κίνδυνο.  Εκτός από την διαμάχη του...

Μια συνωμοσία εκτυλίσσεται! Η βασιλεία του αυτοκράτορα Valerian Mengsk βρίσκετε σε κίνδυνο. Εκτός από την διαμάχη του με την αντιπολίτευση, πολλά φαντάσματα Dominion έχουν χαθεί, κατά την διάρκεια της βασιλείας του. Τα ίχνη τους οδηγούν σε μια σε μια μυστική ομάδα Terran, τους Defenders of Man. Ως Nova Terra, θα πρέπει να σταματήσετε την συνωμοσία πριν είναι πολύ αργά για την Terran Dominion. Η πλήρης εκστρατεία θα περιλαμβάνει συνολικά εννέα αποστολές οι οποίες χωρίζονται σε τρεις ξεχωριστές αποστολές, και διαθέτουν το κλασικό StarCraft II gameplay, αλλά και κάτι νέο που εμφανίζεται για πρώτη φορά στο Starcraft. Ακολουθήστε την ιστορία της Nova με εντυπωσιακές cutscenes καθώς αναζητά απαντήσεις και μάχεται για την αλήθεια.Το 1 Mission Pack κυκλοφόρησε στις 30 Μαρτίου ενώ τα Mission Pack 2 & 3 θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2016.Σήμερα, τα Public προσφέρουν σε 50 τυχερούς τη δυνατότητα να κάνουν δικό τους το πρώτο Mission Pack, συμμετέχοντας στην κλήρωση με μια απλή διαδικασία.

*Η φόρμα συμμετοχής θα κλείσει την Παρασκευή 8 Απριλίου στις 12.00. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την ίδια μέρα, στις 14.00 και θα λάβουν τους κωδικούς για το παιχνίδι στο email τους.

*Δες τους Όρους Συμμετοχής στην Κλήρωση εδώ.