Ανακοινώθηκαν τα Beats Fit Pro με ANC και spatial audio

Περίληψη: Νέα ασύρματα ακουστικά ανακοίνωσε η Apple μέσω της Beats. Τα Beats Fit Pro προσφέρουν flagship απόδοση και χαρακτηριστικά, σε ένα διαφορετικό form factor.

Μπορεί τα AirPods Pro να είναι η flagship πρόταση true wireless ασύρματων ακουστικών της Apple, αλλά τώρα θα έχουν και «εσωτερικό ανταγωνισμό». Αυτός έρχεται από την Beats, θυγατρική εταιρία της Apple, με τα ολοκαίνουργια ασύρματα ακουστικά Fit Pro. Τα Beats Fit Pro υποστηρίζουν active noise cancellation και spatial audio, ενώ υπόσχονται ακόμα καλύτερη εφαρμογή στο αυτί, χάρη στο ευλύγιστο design τους.

Όπως και τα AirPods Pro, τα Beats Fit Pro εξοπλίζονται με το Apple H1 chip, το οποίο επιτρέπει την χρήση των προηγμένων λειτουργιών που αναφέραμε παραπάνω και χαρακτηριστικών όπως Automatic Switching, Audio Sharing και την χρήση της ψηφιακής βοηθού Siri μόνο με τη φωνή σου. Τα Beats Fit Pro συνεργάζονται επίσης με το δίκτυο Find My έτσι ώστε να μπορείς εύκολα να τα εντοπίσεις αν χαθούν. Όλα αυτά ισχύουν για τα iPhone. Στο Android, μέσω της εφαρμογής Beats μπορείς να αξιοποιήσεις λειτουργίες όπως το one-touch pairing και το fit test.

Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των Beats Fit Pro είναι η σχεδίασή τους. Για να στηριχθούν στο αυτί, πέρα από τα άκρα σιλικόνης υπάρχουν και τα “wingtips”, όπως τα ονομάζει η Beats, τα οποία στηρίζουν καλύτερα τα ακουστικά στα αυτιά. Τα wingtips είναι μαλακά και ευλύγιστα έτσι ώστε να προσαρμόζονται σε κάθε τύπο αυτιού και να μην φεύγουν ακόμα και όταν αθλείσαι. Ένα χαρακτηριστικό που ταιριάζει ιδιαίτερα σε όσους αθλούνται είναι και η προστασία IPX4, η οποία εξασφαλίζει πως τα ακουστικά θα αντέξουν σε τυχαίες επαφές με νερό ή ιδρώτα.

Σημαντικό κομμάτι κάθε ζευγαριού ασύρματων ακουστικών είναι και η αυτονομία. Τα Beats Fit Pro υπόσχονται 6 συνεχόμενες ώρες ακρόασης μουσικής με ενεργοποιημένη τη λειτουργία active noise cancellation, ενώ η θήκη φόρτισης προσθέτει άλλες 18 ώρες αυτονομία. Η φόρτιση γίνεται μέσω καλωδίου USB-C σε USB-C που περιλαμβάνει η συσκευασία. Αν δεν προλαβαίνεις να φορτίσεις πλήρως τα ακουστικά, τότε με 5 μόνο λεπτά φόρτισης κερδίζεις 1 ώρα ακρόασης.

Τι λες λοιπόν, Apple AirPods Pro ή Beats Fit Pro;