Black Friday 2021 / Αναβάθμισε τον mobile εξοπλισμό σου!

Περίληψη: Η Black Friday είναι και επίσημα εδώ! Σήμερα, 26 Νοεμβρίου, οι tech προτάσεις του Public σε περιμένουν για να κάνεις level up το smartphone και το smartwatch σου.

Black Friday χωρίς tech deals γίνεται; Δεν γίνεται! Γι’ αυτό η Black Friday 2021 του Public σε περιμένει με εκατοντάδες προσφορές σε είδη τεχνολογίας (και όχι μόνο). Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξεις το παλιό σου smartphone λοιπόν; Παρακάτω θα δούμε μερικές από τις καλύτερες προσφορές σήμερα για να αλλάξεις το smartphone σου ή να κάνεις πιο έξυπνη την καθημερινότητά σου.

Black Friday 2021 – Ευκαιρίες σε smartphones

Για εσένα που ψάχνεις ένα smartphone που να καλύπτει κάθε σου ανάγκη χωρίς να ζητά πολλά, η Black Friday προσφορά που σου ταιριάζει είναι το Samsung Galaxy A52S. Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής με τα 6GB RAM προσφέρουν απρόσκοπτη λειτουργία χωρίς κολλήματα, χάρη στο σύστημα κάμερας τεσσάρων αισθητήρων μπορείς να βγάζει τέλειες φωτογραφίες κάθε στιγμή της ημέρας, ενώ με μπαταρία 4.500mAh είσαι σίγουρος ότι η αυτονομία είναι αρκετή ακόμα και για απαιτητική χρήση. Βάλε σε όλα τα παραπάνω την εξαιρετικά ομαλή οθόνη AMOLED με ανανέωση 120Hz και την υποστήριξη 5G και έχεις ένα πλήρες smartphone σε τιμή πιο προσιτή από ποτέ.

Μπορεί, βέβαια, εσένα να μην σε απασχολούν όλα αυτά. Αν ψάχνεις ένα smartphone για βασική χρήση, τότε ψάχνεις και κάτι πιο οικονομικό. Για αυτή τη χρήση φτιάχτηκε το Realme C11, το οποίο μπορεί να γίνει κι αυτό δικό σου σε χαμηλότερη τιμή στη Black Friday. Παρότι είναι εξαιρετικά οικονομικό, διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή, έχει μεγάλη οθόνη 6,5 ιντσών, ενώ η αυτονομία του φαίνεται πως θα είναι εξαιρετική καθώς η μπαταρία έχει χωρητικότητα 5.000mAh.

Black Friday σε smartwatch τι παίζει;

Έχεις ήδη το smartphone που θέλεις; Τότε στη φετινή Black Friday είναι ευκαιρία να αποκτήσεις το απόλυτο αξεσουάρ για να αυξήσεις ακόμα περισσότερο τη χρησιμότητα του κινητού σου. Αυτό δεν είναι άλλο από το Huawei Watch GT 2, το οποίο θα φέρει smart λειτουργίες και fitness χαρακτηριστικά στον καρπό σου. Κατάγραψε τις καθημερινές σου δραστηριότητες, δες τις ειδοποιήσεις σου και πάρε συμβουλές γυμναστικής κατευθείαν από το ρολόι σου.  Και το καλύτερο είναι πως το Huawei Watch GT 2 διαθέτει σχεδιασμό που παραπέμπει σε αναλογικό ρολόι, άρα το στυλ του είναι διαχρονικό.

Video Duration
0:26

Για ακόμα περισσότερες προσφορές δεν έχει παρά να επισκεφθείς τα καταστήματα Public ή το Public.gr. Εκεί θα ανακαλύψεις τηλεοράσεις με όφελος έως και 70%, smartphones και tablets με τιμή έως και 50% χαμηλότερη, laptops με εκπτώσεις που φτάνουν το 30%, ενώ στην κατηγορία του gaming οι Black Friday τιμές είναι έως και 60% μειωμένες. Πρόλαβε όλες τις μεγάλες προσφορές της ημέρας πριν εξαντληθούν και πάρε εγγύηση χαμηλότερης τιμής στα καταστήματα Public!