Black Friday 2021 – Apple προσφορές που δεν πρέπει να χάσεις!

Περίληψη: Στη Black Friday 2021 ακόμα και η Apple έχει προσφορές! Τσέκαρε παρακάτω ποιες είναι αυτές και μπες στο mobile οικοσύστημα της εταιρίας από το Cupertino.

Έχεις εδώ και καιρό στο μυαλό σου να αναβαθμίσεις στο παλιό σου iPhone; Μήπως έχεις ήδη νέο iPhone αλλά θες να αποκτήσεις χρήσιμα Apple αξεσουάρ για να βελτιώσεις κι άλλο την εμπειρία χρήσης σου; Αυτή είναι η καταλληλότερη περίοδος για να κάνεις ό,τι από τα δύο θες. Η φετινή Black Friday στο Public είναι η μεγαλύτερη που έγινε ποτέ, επομένως έχει και Apple προσφορές. Πάμε να τις δούμε!

Video Duration
0:38

Black Friday 2021 – Καινούργιο iPhone

Όταν μιλάμε για το οικοσύστημα της Apple όλα ξεκινούν από το iPhone. Από όλα τα μοντέλα, η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή είναι το iPhone 12 Mini, το οποίο μπορείς να το κάνεις δικό σου με έκπτωση. Το μικρό Apple smartphone σου προσφέρει flagship επιδόσεις σε ένα πολύ βολικό πακέτο και έρχεται και με μειωμένη τιμή αυτή τη στιγμή. Δεν χρειάζεται να πας σε smartphone με τεράστια οθόνη λοιπόν, αν ψάχνεις για κορυφαία απόδοση.

Αξεσουάρ iPhone σε χαμηλότερη τιμή

Το νούμερο ένα συνοδευτικό για το νέο σου iPhone είναι τα AirPods. Τα ασύρματα ακουστικά της Apple συνδέονται απρόσκοπτα με τα smartphone της εταιρίας, προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα ήχου και είναι πανεύκολα στη χρήση. Στη Black Friday θα βρεις σε νέα χαμηλότερη τιμή τόσο τα AirPods με ενσύρματη θήκη φόρτισης όσο και τα AirPods με ασύρματη θήκη φόρτισης. Επίλεξε αυτά που σου ταιριάζουν καλύτερα και ξέχνα τα καλώδια!

Θες ακόμα περισσότερη λειτουργικότητα από τα gadgets που χρησιμοποιείς καθημερινά; Τότε βάλε το Apple Watch Series 3 στον καρπό σου! Με το smartwatch της Apple θα έχεις στο χέρι σου ειδοποιήσεις, εφαρμογές, έναν personal trainer και πολλά ακόμα. Α, λέει επίσης και την ώρα! Και φυσικά, στη Black Friday 2021 είναι πιο προσιτό από ποτέ.

Όπως βλέπεις, στη Black Friday 2021 του Public θα βρεις και Apple προσφορές! Να η ευκαιρία σου να μπεις κι εσύ στον κόσμο της Apple!