Galaxy Awesome Week: Απέκτησες Samsung smartphone; Έχεις δώρο!

Περίληψη: Η Awesome Week που διοργάνωσε η Samsung από τις 5 έως τις 11 Απριλίου ολοκληρώθηκε και τώρα έφτασε η στιγμή για τα δώρα! Μάθε περισσότερα παρακάτω.

Δεν θα ήταν τέλειο μαζί με την κάθε αγορά smartphone να κέρδιζες και ένα smart δώρο; «Ναι!» είναι προφανώς η απάντηση και γι’ αυτό η Samsung αποφάσισε να δημιουργήσει την Galaxy Awesome Week. Για μία εβδομάδα μέσα στο Απρίλιο, αν απέκτησες ένα από τα Galaxy smartphones που συμμετέχουν στην «φοβερή εβδομάδα» μπορείς να πάρεις δώρο. Πάμε να δούμε πως.

Αρχικά, να πούμε πως η Galaxy Awesome Week που διοργάνωσε η Samsung διεξήχθη μεταξύ 5 και 11 Απριλίου. Για το διάστημα αυτό, αν απέκτησες Samsung smartphone της σειράς Galaxy A, τότε μπορείς να διεκδικήσεις πολύ «δυνατά» δώρα. Τα smartphone που συμμετείχαν στην Awesome Week είναι τα Galaxy A02s/A21/A32/A42/A52/A72. Αν έκανες κι εσύ δικό σου ένα από αυτά, τότε έχεις δώρο.

Τα δώρα χωρίζονται σε 3 κατηγορίες. Με κάθε Galaxy A02s ή Galaxy A12 δίνεται δώρο ένα Galaxy SmartTag. Κάθε Galaxy A32 ή Galaxy A42 παίρνει δώρο ένα activity tracker Galaxy Fit2. Τέλος, με κάθε Galaxy A52 και Galaxy A72 το δώρο είναι τα εξαιρετικά ασύρματα ακουστικά Samsung Galaxy Buds+. Τέτοια δώρα δεν γίνεται να τα χάσεις, οπότε ας δούμε πως θα τα κάνεις δικά σου.

Στο νέο σου smartphone υπάρχει προεγκατεστημένη η εφαρμογή Samsung Members. Άνοιξέ τη και κάνε login με το λογαριασμό σου ή δημιούργησε καινούργιο. Μόλις κάνεις είσοδο πήγαινε στην καρτέλα «Πλεονεκτήματα» και κάνε tap στην ενότητα που ονομάζεται «Samsung Galaxy Awesome Week». Αφού επιλέξεις πως θέλεις να μεταβείς στη σελίδα της προωθητικής ενέργειας, θα εμφανιστεί μία φόρμα συμμετοχής. Εκεί θα πρέπει να συμπληρώσεις τα στοιχεία που θα σου ζητηθούν. Όταν ελεγχθεί η εγκυρότητα της συμμετοχής θα λάβεις ένα email επιβεβαίωσης και το δώρο σου θα αποσταλεί στη διεύθυνση που δήλωσες.

Βιάσου μόνο γιατί η προσφορά αυτή ισχύει μέχρι τις 11 Μαΐου 2021 ή μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα των δώρων!