Galaxy Unpacked 2022: Η νέα γενιά Galaxy S έρχεται 9 Φεβρουαρίου

Περίληψη: Η Samsung ανακοίνωσε το επόμενο Unpacked event της, στο οποίο μας υπόσχεται καινοτομίες που αλλάζουν τους κανόνες!

Το event που περίμεναν όλοι οι λάτρεις της κινητής τεχνολογίας είναι πλέον γεγονός. Σε λίγες μέρες η Samsung θα διεξάγει το πρώτο Unpacked του 2022 και εκεί αναμένεται να δούμε τα νεότερα flagship smartphones της Κορεάτικης εταιρίας.

Το επερχόμενο Galaxy Unpacked θα διεξαχθεί 9 Φεβρουαρίου 2022 στις 17:00 (ώρα Ελλάδος). Στην εκδήλωση θα γνωρίσουμε επίσημα για πρώτη φορά την εξέλιξη της σειράς Galaxy S, τα νέα, δηλαδή, μοντέλα, τα οποία θα διαδεχθούν τη σειρά Galaxy S21. Το event θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το κανάλι της Samsung στο YouTube και θα μπορείς να το παρακολουθήσεις ζωντανά.

Video Duration
0:30

Η Samsung δεν έχει -προφανώς- ανοίξει τα χαρτιά της σχετικά με το πρόγραμμα της εκδήλωσης. Ξέρουμε πως πρωταγωνιστές θα είναι τα νεότερα Galaxy S smartphones, αλλά δεν ξέρουμε τίποτα για αυτά. Η Samsung μας προϊδεάζει για σημαντικές αλλαγές πάντως, καθώς στην πρόσκληση για το event αναφέρει πως τα smartphones που έρχονται θα θέσουν νέα standards και πως αυτή θα είναι η πιο αξιοσημείωτη (noteworthy 😉) σειρά Galaxy S που έχει δημιουργηθεί ποτέ.

Φυσικά, στο Public Blog θα καλύψουμε όλες τις ανακοινώσεις από το Galaxy Unpacked 2022, αμέσως μετά την ολοκλήρωσή του. Για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες από το event της Samsung στις 9 Φεβρουαρίου συντονίσου εδώ!