Γνώρισε τα έξυπνα χαρακτηριστικά του S Pen Fold Edition

Περίληψη: Με το S Pen Fold Edition το Samsung Galaxy Z Fold3 γίνεται ένα ακόμα πιο χρήσιμο εργαλείο. Γνώρισε όλα τα features του νέου S Pen στο άρθρο που ακολουθεί.

Τo Samsung Galaxy Z Fold3 είναι το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone στον κόσμο του υποστηρίζει stylus. Η Samsung δημιούργησε το S Pen Fold Edition και αυτό σημαίνει πως το νέο, πρωτοποριακό smartphone της Samsung μπορεί να σου φανεί ακόμα πιο χρήσιμο αν το συνδυάσεις με το επίσημο stylus. Το αναδιπλούμενο form factor επιτρέπει στη Samsung να δημιουργήσει μερικά νέα features αποκλειστικά για το S Pen Fold Edition του Z Fold3.

Ένα από τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά του S Pen Fold Edition είναι η μετατροπή του χειρόγραφου κειμένου σε ψηφιακό. Με το S Pen μπορείς να γράψεις εντελώς φυσικά στην εφαρμογή σημειώσεων του Z Fold3 και το κινητό θα μετατρέψει αυτόματα όσα γράφεις σε ψηφιακό κείμενο. Σημειώσεις μπορείς να κρατήσεις ακόμα και κατά τη διάρκεια των βίντεο κλήσεων. Απλά διπλώνεις την οθόνη του Z Fold3 και στο κάτω μέρος μπορείς να κρατήσεις χειρόγραφες σημειώσεις όσο συνομιλείς.

Με το S Pen μπορείς, επίσης, να κάνεις ευκολότερη επεξεργασία κειμένου. Μπορείς, για παράδειγμα, με το Smart Select να επιλέξεις ένα κείμενο από μία ιστοσελίδα ζωγραφίζοντας ένα τετράγωνο επάνω από το κομμάτι που σε ενδιαφέρει. Το κομμάτι αυτό μπορείς μετά να το κάνεις επικόλληση σε όποια άλλη εφαρμογή θέλεις να το μεταφέρεις. Με παρόμοιο τρόπο μπορείς να επισημάνεις και κομμάτια εντός ενός αρχείου κειμένου που υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία, όπως Word, και να προσθέσεις σχόλια σε αυτό.

Τέλος, το S Pen Fold Edition μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εντός της εφαρμογής ημερολογίου της Samsung. Με το πενάκι της Samsung μπορείς να προσθέσεις σημειώσεις ελεύθερα επάνω στο ημερολόγιο κάθε μήνα, για να κάνεις το πρόγραμμά σου ακόμα πιο ξεκάθαρο. Μπορείς, ας πούμε, να προσθέσεις τα δικά σου σύμβολα επάνω σε σημαντικά ραντεβού ή να προσθέσεις επιπλέον λεπτομέρειες για μία προγραμματισμένη εκδήλωση που υπάρχει ήδη στο πρόγραμμά σου. Με το S Pen Fold Edition το ημερολόγιό σου γίνεται και πιο εύχρηστο και αποκτά έναν πιο προσωπικό τόνο.

Απόκτησε το Samsung Galaxy Z Fold3 από τα καταστήματα Public και το Public.gr και πάρε μαζί δώρο τη Flip Case μαζί με το S Pen Fold Edition για να εκμεταλλευτείς κι εσύ όλα τα προηγμένα features του καινοτόμου αναδιπλούμενου smartphone της Samsung.