Χριστουγεννιάτικα δώρα: Το smartphone πρώτο στη λίστα!

Περίληψη: Υπάρχει κάποιος που δεν θα ξετρελαινόταν αν έβρισκε κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο ένα smartphone; Κανείς! Ας δούμε λοιπόν τις καλύτερες smartphone επιλογές δώρου.

Δεν υπάρχει μήνας πιο άρρηκτα συνδεδεμένος με τα δώρα από τον Δεκέμβριο. Χριστούγεννα, πρωτοχρονιά και μπόλικες ονομαστικές γιορτές σημαίνει πως έχεις μία μεγάλη λίστα από δώρα που πρέπει να επιλέξεις. Για γονείς, για παιδιά, για το άλλο σου μισό, για το βαφτιστήρι, για φίλους, για όλους! Τι δώρο θα κάνεις λοιπόν στα αγαπημένα σου πρόσωπα; Σου έχουμε μία πρόταση που θα λατρέψεις και θα λατρέψουν κι εκείνοι: νέο smartphone! Ποιο από όλα; Ανακάλυψε έξι σούπερ προτάσεις.

Χριστούγεννα με νέο smartphone

Η Xiaomi δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Εξειδικεύεται στη δημιουργία συσκευών που προσφέρουν κορυφαίες επιδόσεις σε εξαιρετικές τιμές. Από εκεί λοιπόν θα ξεκινήσουν οι προτάσεις μας. Και συγκεκριμένα από την νέα δημιουργία της εταιρίας, το Xiaomi 11 Lite 5G NE. Όποιος είναι ο τυχερός που θα το πάρει για δώρο φέτος, θα ξετρελαθεί με τις δυνατότητές του, αλλά και το πανέμορφο design του. Από τη Xiaomi περνάμε στη Huawei με ένα δώρο… gift-ception! Όχι, δεν γράφουμε ασυναρτησίες. Με το Huawei Nova 9 παίρνεις δώρο μέσα στο δώρο! Και smartphone και smartwatch μαζί σε ένα πακέτο. Το περιτύλιγμα λείπει μόνο για να χαρίσεις σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ένα (διπλό) δώρο που σίγουρα δεν θα το περιμένει με τίποτα.

Κάνε ένα flagship δώρο φέτος τις γιορτές

Μιας και σήμερα μιλάμε για smartphone δώρα, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη λίστα μας οι προτάσεις οι δύο «μεγάλοι» της αγοράς, η Samsung και η Apple. Αν ψάχνεις για κάτι πολύ ξεχωριστό αυτά τα Χριστούγεννα, τότε οι ναυαρχίδες των δύο εταιριών είναι σίγουρα επιλογή που αναζητάς. Τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά, το design, οι φοβερές οθόνες και οι φωτογραφικές τους δυνατότητες προσφέρουν μία εμπειρία που δεν βρίσκεις σε άλλο smartphone. Οπότε είναι τέλεια επιλογή δώρου για τα πιο σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Από το «στρατόπεδο» της Samsung, τα Galaxy S21 και Galaxy S21+ κερδίζουν τις εντυπώσεις σε όλους τους τομείς, ενώ το Samsung Galaxy S21 Ultra έρχεται με ακόμα πιο δυνατή κάμερα σε σχέση με τα «μικρά αδέρφια» του, αλλά και υποστήριξη για S Pen.

Στον κόσμο της Apple δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο αυτή τη στιγμή από το iPhone 13 Pro Max. Κορυφαίος επεξεργαστής, τεράστια αυτονομία και μία κάμερα πιο έξυπνη από ποτέ είναι ένα πακέτο που όλοι θέλουν από το smartphone τους. Επίλεξε το Sierra Blue χρώμα, που τραβάει αμέσως τα βλέμματα, και βρήκες το καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα. Στην περίπτωση του iPhone πάντως, αν ήμασταν στη θέση σου, θα βάζαμε το όνομά μας σε αυτό το δώρο! Μήπως να κάνεις κι εσύ το ίδιο φέτος;

Ακόμα περισσότερες ιδέεων δώρων σε περιμένουν στο Public.gr και στα καταστήματα Public, για να ομορφύνεις τα Χριστούγεννα όλων φέτος!