Huawei Nova 5T: Μοναδικό design, 5 κάμερες, κορυφαίος επεξεργαστής!

Περίληψη: Η Huawei κατάφερε να δημιουργήσει ένα smartphone που καλύπτει κάθε απαίτηση αλλά παραμένει πολύ οικονομικό. Αυτό είναι το Huawei Nova 5T!

Το Huawei Nova 5T είναι μια σπάνια συσκευή, γιατί καταφέρνει να παντρέψει κάθε πιθανή και απίθανη απαίτηση που μπορεί να έχεις από ένα σύγχρονο smartphone - κρατώντας την τιμή του σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Επιδόσεις, design, κάμερα, μπαταρία, όλα είναι παρόντα. Και αν αυτό δεν είναι αρκετό, μαζί με κάθε προπαραγγελία του Huawei Nova 5T το Public σου κάνει δώρο τα ασύρματα ακουστικά Huawei Freebuds Lite 2019, κάτι που κάνει το πακέτο ακόμα πιο ολοκληρωμένο. Πάμε, λοιπόν, να γνωρίσουμε ένα-ένα τα χαρακτηριστικά του νέου smartphone της Huawei.

Ξεκινάμε από τις τεχνικές λεπτομέρειες, εκεί όπου συναντάμε τον επεξεργαστή Kirin 980. Το flagship SoC της Huawei, που γνωρίσαμε με το Huawei P30 Pro, βρίσκεται και εδώ και εξασφαλίζει απρόσκοπτη λειτουργία για ό,τι και αν το χρειαστείς. Τον οκταπύρηνο επεξεργαστή συνοδεύουν 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου. To «παρών» δίνει και η λειτουργία GPU Turbo, η οποία αυξάνει τις επιδόσεις του κινητού κατά το gaming, για να μη χάσεις ούτε frame! 

Τα καλά νέα συνεχίζονται με την κάμερα της συσκευής. Συνολικά υπάρχουν 5 κάμερες στο Huawei Nova 5T με τις 4 από αυτές να βρίσκονται στην πίσω πλευρά. Ο κύριος αισθητήρας διαθέτει ανάλυση 48MP. Στο σύστημα βρίσκουμε ακόμα μια κάμερα ανάλυσης 16MP για υπερευρυγώνιες λήψεις και μια κάμερα 2MP για bokeh φωτογραφίες. Οι 3 παραπάνω αισθητήρες είναι αρκετά κοινοί σε πολλά smartphone, τον τέταρτο όμως δεν τον βρίσκεις σε πολλά. Το Huawei Nova 5T διαθέτει μια ακόμα κάμερα 2MP, η οποία χρησιμοποιείται για macro λήψεις, που σημαίνει ότι μπροείς να τραβήξεις φωτογραφίες ακόμα και από απόσταση 4 εκατοστών και το θέμα σου να μείνει απολύτως ξεκάθαρο! Η 5η κάμερα είναι φυσικά η μπροστινή, η οποία βρίσκεται σε ένα «punch hole» στην οθόνη και έχει ανάλυση 32MP.

Ο τρίτος «πυλώνας» που κάνει το Huawei Nova 5T ξεχωριστό είναι ο σχεδιασμός. Η μπροστινή πλευρά είναι φυσικά όσο πιο bezel-less γίνεται και καλύπτεται σχεδόν πλήρως από την οθόνη των 6,26 ιντσών, η οποία έχει ανάλυση 2340 x 1080. Το μόνο «κενό» είναι για την κάμερα, όπως είπαμε και παραπάνω. Εκεί όμως που το Nova 5T πραγματικά ξεχωρίζει είναι στην πίσω πλευρά. Τα εκθαμβωτικά χρώματα της πλάτης αντανακλούν εντυπωσιακά το φως και δίνουν την αίσθηση του βάθους στην επίπεδη επιφάνεια! 

Το δυνατό πακέτο χαρακτηριστικών συμπληρώνει η μεγάλη μπαταρία των 3750mAh. Για να φορτίζεις μια τέτοια μπαταρία γρήγορα, η Huawei έχει φροντίσει να υπάρχει στη συσκευασία φορτιστής 22,5W. Με το Huawei SuperCharge θα μπορείς μέσα σε μόλις μισή ώρα να φορτίσεις τη μπαταρία στο 50%.

Το Huawei Nova 5T είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία. Θα το βρεις σε τρία μοναδικά χρώματα: Midsummer Purple, Crush Blue και Black. Κάνε από σήμερα την κράτησή σου σε ένα κατάστημα Public ή μέσω του public.gr για να πάρεις δώρο τα ασύρματα ακουστικά Huawei Freebuds Lite 2019!