Το Huawei Nova 9 έρχεται – Μάθε τα πάντα για αυτό!

Περίληψη: Νέο smartphone από τη Huawei, που συνδυάζει design και επιδόσεις. Γνώρισε το Huawei Nove 9 που κυκλοφορεί σύντομα και έρχεται μαζί με δώρο!

Ψάχνεις ένα κινητό που να τα κάνει όλα και να δείχνει πιο ξεχωριστό κάθε άλλο; Τότε το νέο Huawei Nova 9 είναι η συσκευή που σου ταιριάζει! Το ολοκαίνουργιο smartphone της Huawei κυκλοφορεί πολύ σύντομα και συνοδεύεται από σούπερ δώρο. Έφτασε η ώρα να μάθουμε τα πάντα για αυτό!

Huawei Nova 9 - Design που ξεχωρίζει

Θα ξεκινήσουμε από το πανέμορφο design. Το Nova 9 θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα, Bright Black και Starry Blue, τα οποία απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό. Το μαύρο ταιριάζει σε κάποιον που προτιμά ένα κλασικό χρώμα στη συσκευή σου, ενώ το μπλε είναι ένα χρώμα που τραβά τα βλέμματα χάρη στον τρόπο που «παίζει» με το φως. Ένα ακόμα στοιχείο του σχεδιασμού που χαρακτηρίζει το Nova 9 είναι το πάχος του, το οποίο είναι μόλις 7,77 χιλιοστά. Εξαιρετικά μικρό είναι και το περιθώριο γύρω από την OLED οθόνη 6,57 ιντσών, η οποία καλύπτει όλη την μπροστινή πλευρά, πλην μίας μικρής οπής στην κορυφή για την selfie κάμερα. Στην πίσω πλευρά κυριαρχεί το σύστημα κάμερας. Οι αισθητήρες είναι χωρισμένοι σε δύο «ομάδες». Ο κύριος αισθητήρας καλύπτει το πάνω μέρος, ενώ ακριβώς από κάτω του υπάρχουν ακόμα 3 αισθητήρες και LED φλας.

Κάμερες για όλες τις συνθήκες

Μιας και μιλήσαμε για κάμερες, ας περάσουμε στους αισθητήρες που θα απαθανατίσουν κάθε σου στιγμή. Ο βασικός αισθητήρας κάμερας του Huawei Nova 9 είναι ανάλυσης 50MP, με RYYB διάταξη υποπίξελ. Αυτό σημαίνει ότι συγκεντρώνει περισσότερο φως από έναν RGB αισθητήρα. Κάτω από την κύρια κάμερα υπάρχει επίσης ultra-wide αισθητήρας 8MP για υπερευρυγώνιες λήψεις, ένα macro αισθητήρας 2MP για κοντινές λήψεις και ένας αισθητήρας απόστασης 2MP. Όταν έρθει η ώρα για βίντεο, το Nova 9 μπορείς να καταγράψει 4K πλάνα, ενώ υποστηρίζει και μία σειρά από εντυπωσιακά εφέ, όπως time lapse και slow motion. Όσο για την selfie κάμερα εντός της οθόνης, εκεί έχει τοποθετηθεί ένας αισθητήρας 32MP ο οποίος υποστηρίζει επίσης βίντεο 4K.

Huawei Nova 9 specs

Πάμε τώρα και στα ενδότερα της συσκευής. Εκεί θα εντοπίσουμε το οκταπύρηνο SoC Snapdragon 778G από την Qualcomm. Με ταχύτητα έως 2,43GHz θα «σηκώσει» ό,τι κι αν του ζητήσεις. Σε αυτό βοηθά και η άπλετη RAM 8GB. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι και αυτός μεγάλος και φτάνει τα 128GB. Η Huawei κατάφερε να εξοπλίσει το Nova 9 και με μεγάλη μπαταρία, παρά το μικρό πάχος της συσκευής. Η χωρητικότητά της είναι 4.300mAh και υποστηρίζει πολύ γρήγορη φόρτιση στα 66W. Αυτό σημαίνει πως η μπαταρία μπορεί να φτάσει από το 0% μέχρι το 60% σε 17 μόλις λεπτά.

Η έμφαση που έδωσε η Huawei στα δυνατά χαρακτηριστικά φαίνεται και στην οθόνη. Το Nova 9 έρχεται με OLED πάνελ ανάλυσης 2340×1080 και διαγωνίου 6,57 ιντσών. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ο ρυθμός ανανέωσης 120Hz, ο οποίος είναι μεταβαλλόμενος. Όταν απολαμβάνεις περιεχόμενο σε αυτή την οθόνη, θα εντυπωσιαστείς, επίσης, από την κορυφαία απόδοση χρώματος και το HDR10. Αν σου αρέσει να παίζει πολλά παιχνίδια στο smartphone σου, τότε σίγουρα θα επωφεληθείς και από τον αυξημένο ρυθμό ελέγχου αφής της οθόνης, ο οποίος είναι 300Hz.

Απόκτησε το Huawei Nova 9 και πάρε δώρο!

Το Huawei Nova 9 κυκλοφορεί επίσημα την 1η Νοεμβρίου! Μπορείς όμως από σήμερα να κάνεις την προπαραγγελία σου. Ένας πολύ καλός λόγος για να επιλέξεις από σήμερα το Nova 9 είναι το δώρο που συνοδεύει κάθε προπαραγγελία. Αυτό είναι τα κορυφαία ασύρματα ακουστικά Huawei FreeBuds 4! Μην περιμένεις άλλο, λοιπόν, κάνει σήμερα την προπαραγγελία σου για το νέο Huawei Nova 9!