Η παρουσίαση των… cinemagic Xiaomi 11T πλησιάζει!

Περίληψη: Συντονίσου στις 12:00 στο κανάλι της Xiaomi Greece καθώς σε λίγη ώρα θα παρουσιαστούν τα νέα Xiaomi smartphones που έρχονται στην Ελλάδα!

Σε λίγες ώρες από τώρα, η Xiaomi θα παρουσιάσει και στη χώρα μας τα smartphone της σειράς Xiaomi 11T. Στις 12:00 θα μάθουμε τα πάντα για τα νέα κινητά της εταιρίας, τα οποία θα κυκλοφορήσουν πολύ σύντομα στην ελληνική αγορά.

Το event της παρουσίασης μπορείς να το παρακολουθήσεις μέσω live streaming, στο YouTube βίντεο που βλέπεις παρακάτω. Θα υπάρξει επίσης παράλληλη μετάδοση και μέσω Facebook, για να μπορείς να παρακολουθήσεις από όπου σε εξυπηρετεί καλύτερα.

Video Duration
0:00


Στο σημερινό event της Xiaomi θα γνωρίσουμε καλύτερα τις νέες flagship προτάσεις της εταιρίας, τα Xiaomi 11T και Xiaomi 11T Pro, καθώς και το οικονομικό 5G smartphone Xiaomi 11T Lite 5G NE (New Edition). Πέρα από τα specs, τα οποία ήδη ξέρουμε, θα δούμε από κοντά τα features που κάνουν τα νέα smartphone… cinemagic, και θα γνωρίσουμε καλύτερα όλες τις δυνατότητές τους. Δεν αποκλείεται, ακόμα, να ανακοινωθούν και άλλες συσκευές από το οικοσύστημα της Xiaomi. Γι’ αυτό δεν γίνεται να χάσεις με τίποτα αυτό το event!

Συντονίσου και εσύ στο event παρουσίασης στις 12:00 για να γνωρίσεις όλα τα νέα προϊόντα Xiaomi που θα γίνουν πολύ σύντομα διαθέσιμα στην ελληνική αγορά.