iPhone 13 & Apple Watch 7 / Hands on από τον Τίμο Κουρεμένο

Περίληψη: Ο Τίμος Κουρεμένος επισκέφθηκε το Public στο Golden Hall για να δοκιμάσει τα νεότερα προϊόντα Apple. Οι εντυπώσεις του από τα iPhone 13 και Apple Watch 7 στο βίντεο που ακολουθεί.

Θέλεις να δοκιμάσεις από κοντά όλα τα νεότερα προϊόντα της Apple; Τότε δεν έχεις παρά να επισκεφθείς τα καταστήματα Public και να εντοπίσεις τα τραπέζια της Apple. Αυτό ακριβώς έκανε και ο Τίμος Κουρεμένος! Επισκέφθηκε το Public στο Golden Hall για να δει από κοντά, να τεστάρει και να μας παρουσιάσει τα νεότερα iPhone, Apple Watch και MacBook. Στο πρώτο του hands-on βίντεο με τα νέα Apple gadgets βλέπουμε τα iPhone 13 και το Apple Watch 7!

Τα ολοκαίνουργια iPhone 13 ήταν αυτά που τράβηξαν πρώτα την προσοχή του Τίμου, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να δοκιμάσει και τις 4 εκδόσεις της σειράς. Από τα χέρια του πέρασαν τα iPhone 13 Mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max. Στο hands on βίντεό του μας παρουσιάζει τα συστήματα κάμερας των νέων συσκευών, τις διαφορές σε μέγεθος που υπάρχουν μεταξύ των εκδόσεων, ενώ δοκίμασε live και την ProMotion οθόνη των iPhone 13 Pro. Χάρη στην γρήγορη ανανέωση της οθόνης το scrolling είναι εξαιρετικά ομαλό, ενώ όταν δεν χρειάζεται τόσο υψηλός ρυθμό ανανέωσης τα iPhone 13 τον προσαρμόζουν αναλόγως και εξοικονομούν μπαταρία.

Video Duration
2:34

Έπειτα, ο Τίμος Κουρεμένος πέρασε στο ανασχεδιασμένο Apple Watch 7. Στο τραπέζι της Apple στο Public Golden Hall βρήκε όλα τα διαφορετικά χρώματα και μεγέθη, όπως μπορείς να κάνεις κι εσύ για να επιλέξεις το μοντέλο που σου ταιριάζει. Μας μίλησε επίσης για τα καινούργια fitness χαρακτηριστικά του ρολογιού, καθώς και για τις νέες λειτουργίες παρακολούθησης της υγείας, όπως η μέτρηση οξυγόνου στο αίμα. Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην προσέξει και την νέα, μεγαλύτερη οθόνη, η οποία όμως δεν αύξησε καθόλου το συνολικό μέγεθος της συσκευής μιας και τα bezels μίκρυναν αισθητά σε σχέση με την περασμένη γενιά.

Δεν θα πούμε τίποτα άλλο! Δες το hands on βίντεο του Τίμου Κουρεμένου για τα iPhone 13 και Apple Watch 7 από το Public στο Golden Hall για να μάθεις τα πάντα για τις συσκευές της Apple. Αν θες να δοκιμάσεις κι εσύ τις συσκευές της Apple, επισκέψου ένα κατάστημα Public για να δεις από κοντά όποιο μοντέλο σε ενδιαφέρει. Κι αν χρειάζεσαι βοήθεια, ένας Apple Champion θα βρίσκεται δίπλα σου για να σε βοηθήσει.