iPhone 13 και iPhone 13 Pro: Οι προπαραγγελίες ξεκίνησαν!

Περίληψη: Ποιο από τα τέσσερα νέα iPhone σου ταιριάζει; Όποιο και αν προτιμάς μπορείς από σήμερα να κάνεις την προπαραγγελία σου για τα νέα iPhone 13 και iPhone 13 Pro.

Στις 14 Σεπτεμβρίου η Apple ανακοίνωσε τα νέα iPhone 13 και από τότε όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία την κυκλοφορία των νέων συσκευών. Η Apple ανακοίνωσε τα iPhone 13 Mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max. Όποιο από τα τέσσερα κι αν έχεις «βάλει στο μάτι» μπορείς από σήμερα να κάνεις την προπαραγγελία σου! Δεν ξέρεις ποιο να διαλέξεις; Γνώρισε καλύτερα τα νέα iPhone 13 και κάνε μετά την προπαραγγελία σου.

iPhone 13 & iPhone 13 Mini Specs


Στα iPhone 13 και iPhone 13 Mini βρίσκουμε το πιο προηγμένο σύστημα διπλής κάμερας σε iPhone. Ο wide αισθητήρας είναι φέτος πολύ μεγαλύτερος και μπορεί να συγκεντρώσει 47% περισσότερο φως, ενώ διαθέτει επίσης την καινοτόμα τεχνολογία οπτικής σταθεροποίησης Sensor Shift. Μεγάλη αναβάθμιση έχουμε και στο SoC. Τα νέα iPhone 13 εξοπλίζονται με τον κορυφαίο επεξεργαστή σε smartphone σήμερα, τον Apple A15 Bionic, ο οποίος διαθέτει σχεδόν 15 δισεκατομμύρια transistors!

Πέρα από την αστραπιαία ταχύτητα, ένα από τα πολύ μεγάλα «ατού» του A15 Bionic είναι η απόδοση ενέργειας, η οποία είναι σημαντικά βελτιωμένη και χαρίζει στα νέα smartphone μεγαλύτερη αυτονομία από τους προκατόχους του. Το iPhone 13 Mini έχει και φέτος οθόνη 5,4ʺ, ενώ το iPhone 13 εξοπλίζεται με πάνελ 6,1ʺ. Η οθόνη είναι OLED και η φωτεινότητά της φτάνει τα 1.200nits.

iPhone 13 Pro & iPhone 13 Pro Max Specs


Περνώντας στα Pro μοντέλα της γκάμας βρίσκουμε ακόμα περισσότερες αναβαθμίσεις. Η σημαντικότερη από αυτές εντοπίζεται στην οθόνη. Τόσο το iPhone 13 Pro όσο και το iPhone 13 Pro Max εξοπλίζονται με Super Retina XDR οθόνες, 6,1 και 6,7 ιντσών αντίστοιχα, οι οποίες για πρώτη φορά υποστηρίζουν ρυθμό ανανέωσης 120Hz.

Το A15 Bionic SoC είναι και εδώ το «μυαλό» της συσκευής και μάλιστα με ακόμα μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ, καθώς η GPU διαθέτει 5 πυρήνες. Στα iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max υπάρχει επίσης αναβαθμισμένο σύστημα τριπλής κάμερας. Ο wide αισθητήρας διαθέτει διάφραγμα f/1.5 και μέγεθος pixel 1,9μm, ο telephoto προσφέρει φέτος οπτικό zoom 3Χ, ενώ ο ultra-wide αισθητήρας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και για macro λήψεις από απόσταση έως και 2 εκατοστά.

iPhone 13 μοντέλα και χρώματα


Βρήκες ποιο μοντέλο σου αρέσει; Πάμε τώρα να σε δυσκολέψουμε λίγο ακόμα! Τα iPhone 13 και iPhone 13 Mini κυκλοφορούν σε πέντε χρώματα, Starlight, Midnight, Blue, Pink και Red. Μία ακόμα επιλογή που πρέπει να κάνεις είναι η χωρητικότητα. Εδώ οι επιλογές σου ξεκινάνε από τα 128GB κα υπάρχουν επίσης μοντέλα με 256 και 512GB αποθηκευτικό χώρο. Στα iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max οι επιλογές σε χρώματα είναι τέσσερεις: Graphite, Gold, Silver και Sierra Blue. Έχεις όμως παραπάνω επιλογές σε χωρητικότητα. Και εδώ υπάρχουν μοντέλα με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 128, 256 και 512GB, αλλά για πρώτη φορά μπορείς να αποκτήσεις iPhone με χωρητικότητα 1TB!

Ανακάλυψε όλες τις εκδόσεις των νέων iPhone 13 και iPhone 13 Pro, επίλεξε αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες σου και κάνε άμεσα την προπαραγγελία σου για να το αποκτήσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται!