Το οικονομικό Moto G Pure ανακοίνωσε η Motorola

Περίληψη: Η οικογένεια συσκευών Moto G μόλις απέκτησε το οικονομικότερο μέλος στη φετινή της γκάμα. Αυτό είναι το νέο Moto G Pure. Μάθε τα πάντα για αυτό παρακάτω.

Ένα ακόμα οικονομικό smartphone πρόσθεσε στη γκάμα της η Motorola με την ανακοίνωση του Moto G Pure. Το smartphone αυτό θα είναι το πιο προσιτό μοντέλο από τη φετινή γκάμα Moto G. Πέρα από την χαμηλή τιμή, η νέα συσκευή της Motorola έχει ενδιαφέρον και για την αυτονομία που υπόσχεται, η οποία μπορεί να φτάσει τις δύο ημέρες. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι περίπου αυτά που περιμένουμε για την κατηγορία. Πάμε να δούμε αναλυτικά το Motorola Moto G Pure.

Θα ξεκινήσουμε από τον επεξεργαστή, ο οποίος στην περίπτωση του Moto G Pure είναι ο MediaTek Helio G25. Αυτό είναι ένα οκταπύρηνο SoC με χρονισμό στα 2GHz. Και οι οκτώ πυρήνες είναι ARM Cortex-A53 ενώ η κατασκευή του γίνεται στα 12nm. Ο επεξεργαστής συνδυάζεται με 3GB RAM και 32GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, ο οποίος είναι επεκτάσιμος μέσω καρτών microSD. Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκουμε επίσης μπαταρία 4.000mAh. Ο χαμηλής κατανάλωσης επεξεργαστής και η μπαταρία 4.000 mAh είναι ένας καλός συνδυασμός για τη μεγάλη αυτονομία που υπόσχεται η Motorola.

Στην οθόνη τώρα, το Motorola Moto G Pure εξοπλίζεται με ultra-wide πάνελ 20:9 διαγωνίου 6,5 ιντσών. Η ανάλυση είναι 1600×720 και στην κορυφή υπάρχει μία μικρή εγκοπή για τη selfie κάμερα. Ο αισθητήρας που έχει τοποθετηθεί εκεί προσφέρει εικόνες με ανάλυση 5MP. Στην πίσω πλευρά υπάρχουν δύο αισθητήρες, αλλά μόνο ο ένας έχει φωτογραφικά καθήκοντα. Ο βασικός αισθητήρας, λοιπόν, είναι ανάλυσης 13MP με διάφραγμα f/2.2 και μπορεί να καταγράψει βίντεο με ανάλυση 1080p 30fps. Δίπλα στον κύριο αισθητήρα βρίσκουμε έναν αισθητήρα απόστασης με ανάλυση 2MP και μονό φλας. Στην πίσω πλευρά της συσκευής υπάρχει, επίσης, αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων για ταχύτερο ξεκλείδωμα.

Από πλευράς συνδεσιμότητας, το νέο οικονομικό μοντέλο της σειράς Moto G εξοπλίζεται με Wi-Fi 5 και Bluetooth 5.0, ενώ η θύρα φόρτισης είναι USB-C. Το Moto G Pure έχει και θύρα ακουστικών για να ακούς ενσύρματα τη μουσική σου. Αυτό που απουσιάζει είναι το NFC και το 5G. Και οι δύο αυτές παραλείψεις είναι αναμενόμενες για την κατηγορία της συσκευής.

Το Motorola Moto G Pure θα κυκλοφορήσει στην αγορά των ΗΠΑ και αργότερα σε αυτή του Καναδά. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η διαθεσιμότητά σου σε άλλες χώρες. Μείνε συντονισμένος στο Public Blog για όλα τα νεότερα.