Samsung Galaxy A53 5G & A33 5G: Υψηλές επιδόσεις σε προσιτή τιμή

Περίληψη: Τα Galaxy A53 5G και Α33 5G έρχονται και αλλάζουν τα δεδομένα στις mid-range σειρές των smartphones!

Λίγες μόλις μέρες μετά το λανσάρισμα των Galaxy S22 και S22+, η Samsung στο πλαίσιο του Galaxy A event της περασμένης Πέμπτης, παρουσίασε δύο νέα μοντέλα, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο πως διαθέτει όλα τα φόντα για να κατακτήσει την πρώτη θέση στην παγκόσμια αγορά των smartphones για τη φετινή χρονιά. Λόγος φυσικά για τη νέα σειρά Galaxy A, η οποία θέλοντας να συνεχίσει την επιτυχία του προκατόχου της (Galaxy A52 και Galaxy A32) υπόσχεται, με νέες δυνατότητες και χαρακτηριστικά, μια ολοκληρωμένη εμπειρία smartphone. Οι συσκευές Galaxy A53 5G και Galaxy A33 5G, επιβεβαιώνουν με τη σειρά τους την πρόοδο της Samsung στη mid-range κατηγορία, συνδυάζοντας ιδιαίτερα υψηλές επιδόσεις και προσιτή τιμή. Ας δούμε όμως λίγα από τα χαρακτηριστικά των νέων Galaxy που αναμένεται να ξεχωρίσουν.

Galaxy A53 5G & A33 5G – Ευκρίνεια και σταθερότητα που κάνουν τη διαφορά

Με «όπλο» τον ολοκαίνουριο οκταπύρηνο επεξεργαστή 5nm αλλά και πολλές από τις λειτουργίες της σειράς Galaxy S, η κάμερα των Samsung Galaxy A53 5G και Α33 5G είναι βέβαιο πως θα σε κερδίσει . Με αισθητήρες των 64MP και 48MP αντίστοιχα, τα δύο μοντέλα υπόσχονται σταθερές και ευκρινείς λήψεις σε κάθε περιβάλλον χάρη στην πρωτοποριακή κάμερα AI. Παράλληλα, η μπροστινή κάμερα της νέας σειράς (32MP και 13MP αντίστοιχα) είναι κάτι παραπάνω από ιδανική για όσους λατρεύουν να βγάζουν selfies και να πραγματοποιούν βιντεοκλήσεις. Για όσους αρέσκονται στις βραδινές φωτογραφίσεις, αξίζει να σημειώσουμε πως στη νέα σειρά Galaxy A, το Night mode έχει αναβαθμισθεί για τα καλά, όπως επίσης και η λειτουργία πορτραίτου, μέσω της οποίας το βάθος και τα περιγράμματα αποκτούν άλλη διάσταση. Φυσικά δεν πρέπει να παραλείψουμε τη λειτουργία Photo Remaster η οποία δίνει μοναδική ζωντάνια σε παλιές low-res φωτογραφίες.

samsung_galaxy_a535g_a335g_2

Τα Samsung Galaxy A53 5G και A33 5G εγγυώνται, μεταξύ άλλων, σαφώς βελτιωμένη εμπειρία προβολής και μάλιστα… παντός καιρού. Καιρικά φαινόμενα όπως η έντονη ηλιοφάνεια αποτελούν συχνά-πυκνά αποτρεπτικό παράγοντα για την απόλαυση ενός smartphone. Η νέα σειρά Galaxy A της Samsung δίνει την απάντηση μέσω της εκτεταμένης Super AMOLED οθόνης. Με οθόνη 6,5” (Galaxy A53 5G) και 6,4” (Galaxy A33 5G) και ικανοποιητικότατο ρυθμό ανανέωσης (120Hz και 90Hz), οι λεπτομέρειες παραμένουν το ίδιο «ζωντανές» πάντα και παντού χωρίς οποιουδήποτε είδους «εκπτώσεις».

Δύσκολα θα ξεμείνεις από μπαταρία

Για να ευχαριστηθείς τις δυνατότητες της νέας σειράς Galaxy A στο 100%, είναι απαραίτητο να υπάρχει και μια μπαταρία αντίστοιχης διάρκειας ζωής, ικανή να υποστηρίξει τις «απαιτητικές» λειτουργίες των smartphones. Η Samsung έχει μεριμνήσει για αυτό. Τα Galaxy A53 5G και A33 5G είναι εξοπλισμένα με διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και δύο ημερών, ενώ υποστηρίζουν φόρτιση Super Fast Charging στα 25W ώστε η φόρτιση του smartphone να γίνεται σε χρόνο…μηδέν!

Galaxy A53 5G & A33 5G: Οι υψηλές επιδόσεις συναντούν την κομψότητα

Πέρα από τις υψηλές επιδόσεις, η νέα σειρά της Samsung ξεχωρίζει και στο κομμάτι του design. Η κομψότητα αποτελεί το βασικό χαρακτηριστικό τόσο του Galaxy A53 5G όσο και του Galaxy A33 5G. Η σχεδίαση Ambient Edge ταιριάζει άψογα με το σώμα των συσκευών, ενώ το γυαλί Corning Gorilla Glass 5 προσφέρει πλήρη προστασία κάνοντας τη χρήση των smartphone πραγματικά ξέγνοιαστη.

Όσον αφορά τη νέα σειρά της Samsung, ιδιαίτερα βελτιωμένη είναι και η διάρκεια ζωής. Και οι δύο συσκευές εγγυώνται έως και τέσσερις γενιές αναβαθμίσεων One UI και Android OS και έως και πέντε χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας. Αυτές οι δυνατότητες παρέχουν πρόσβαση στο πιο πρόσφατο λογισμικό και σε μεγαλύτερη ασφάλεια, αυξάνοντας κατά πολύ τον κύκλο ζωής των νέων μοντέλων.

Video Duration
1:28

Σε πρώτο «πλάνο» η ασφάλεια

Φυσικά, εξίσου σημαντικό ρόλο με τα specs και τα features παίζουν σήμερα και οι λειτουργίες/δυνατότητες ασφαλείας των νέων smartphones. Καλή η υψηλή ανάλυση και οι high-res φωτογραφίες ωστόσο η ασφάλεια των δεδομένων τείνει να εξελιχθεί σε νο1 προτεραιότητα για όλους τους χρήστες. Η Samsung μέσω της πλατφόρμας Samsung Knox προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα προστασίας δεδομένων και πληροφοριών ενώ η λειτουργία Private Share και η εφαρμογή Samsung Wallet ενισχύουν την άμυνα της νέας σειράς Galaxy A απέναντι σε κακόβουλες επιθέσεις.

Τέλος δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε πως το Samsung Galaxy A53 5G και το A33 5G λειτουργούν απρόσκοπτα με άλλες συσκευές Samsung Galaxy μέσω του Samsung Οικοσυστήματος προσφέροντας βελτιωμένες εμπειρίες σύνδεσης μεταξύ των Galaxy προϊόντων.

Τα Samsung Galaxy A53 5G και Samsung Galaxy A33 5G έρχονται σύντομα στην ελληνική αγορά. Μπες στο Public.gr και βρες τις καλύτερες προτάσεις σε Samsung smartphones και προϊόντα τεχνολογίας