Samsung Galaxy M20: Η σειρά M ήρθε και στην Ελλάδα!

Περίληψη: Η σειρά Galaxy M δημιουργήθηκε φέτος, αλλά, μέχρι στιγμής δεν είχαμε δει δείγμα της στην Ελλάδα. To Samsung Galaxy M20 ανοίγει την αυλαία!

Το πρώτο smartphone της σειράς «Galaxy M» μόλις «προσγειώθηκε»! Και μιας και έφτασε στην Ελλάδα σε μέρες Black Friday, δεν θα μπορούσε να μην έχει κι αυτό μια... special τιμή. Το Samsung Galaxy M20 είναι αυτό που εγκαινιάζει τη σειρά M στην Ελλάδα και προσφέρει μια από τις ανταγωνιστικότερες προτάσεις στην κατηγορία του!

Ο λόγος που το Samsung Galaxy M20 έκανε αμέσως εντύπωση, είναι τα δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά - σε σύγκριση με την τιμή του. Η νέα πρόταση της Samsung στην ελληνική αγορά εξοπλίζεται με τον οκταπύρηνο Exynos 7904 επεξεργαστή, ο οποίος υπάρχει και σε άλλα – ακριβότερα – μοντέλα της εταιρίας. Επιπλέον, διαθέτει 4GB RAM για λειτουργία χωρίς... κολλήματα και χωρητικότητα 64GB για να το γεμίσεις με ό,τι θες. Ακόμα και η σχεδίασή του κλέβει εντυπώσεις, καθώς το M20 έχει ελάχιστο περιθώριο περιμετρικά της οθόνης και στην κορυφή υπάρχει ένα μικρό notch για την selfie camera. Η οθόνη παρεμπιπτόντως είναι 6,3'' με ανάλυση FullHD+ 2340x1080.

Η μεγάλη οθόνη επιτρέπει στο Samsung Galaxy M20 να χωρέσει τεράστια μπαταρία στο εσωτερικό του. Η χωρητικότητά της φτάνει τα 5.000mAh και, όταν έρθει η ώρα για φόρτιση, αυτό γίνεται μέσω θύρας USB Type-C. Μια τόσο μεγάλη μπαταρία θέλει και γρήγορη φόρτιση, γιατί, διαφορετικά, θα έπρεπε να περιμένεις με τις ώρες να γεμίσει. Η Samsung έχει προνοήσει και για αυτό, τοποθετώντας στη συσκευασία φορτιστή 15W.

Μέχρι και διπλό αισθητήρα έχει στην πλάτη του το M20, προσφέροντας την ultra-wide προοπτική, που πολλοί ζητούν σήμερα. Η βασική κάμερα έχει ανάλυση 13MP και διάφραγμα f/1.9, ενώ ο υπερευρυγώνιος αισθητήρας είναι ανάλυσης 5MP και προσφέρει 120° γωνία θέασης. Η μπροστινή κάμερα είναι στα 8MP με f/2.0 διάφραγμα και χαρίζει ποιοτικές selfie φωτογραφίες, κάθε ώρα της ημέρας!

Το Samsung Galaxy M20 μόλις κυκλοφόρησε και είναι ήδη διαθέσιμο στο Public! Θα το βρεις τόσο στα καταστήματα όσο και στο public.gr!