Samsung Galaxy S10 Lite: The camera king!

Περίληψη: Το νέο Samsung Galaxy S10 Lite κλείνει την «ψαλίδα» μεταξύ pro και αρχάριου φωτογράφου. Οι τρεις κάμερες που διαθέτει μπορούν να απαθανατίσουν άψογα κάθε στιγμή!

Μέχρι σήμερα θεωρούσες πως για να βρεις την καλύτερη κάμερα σε smartphone, έπρεπε να τσεκάρεις μόνο τις ναυαρχίδες. Το Samsung Galaxy S10 Lite, όμως, ήρθε για να σε κάνει να ξεχάσεις ό,τι ήξερες. Οι φωτογραφίες από τις κάμερες της νέας συσκευής της Samsung θα σε κάνουν να μοιάζεις με επαγγελματία φωτογράφο!

Μπορεί η νέα έκδοση του S10 να περιλαμβάνει τον όρο “Lite” στην ονομασία της, αλλά κερδίζει σε πολλά χαρακτηριστικά, με βασικότερο την κάμερα. Το Galaxy S10 Lite εξοπλίζεται με 3 αισθητήρες στην πίσω πλευρά, εκ των οποίων ο ένας δεν υπάρχει σε κανένα άλλο μοντέλο της σειράς S10. Μιλάμε φυσικά για τον macro αισθητήρα, ο οποίος σου επιτρέπει να αποτυπώνεις στιγμές ακόμα και από απόσταση 4 εκατοστών. Από την άλλη ο υπερευρυγώνιος αισθητήρας είναι πλέον «στάνταρ» και δεν θα μπορούσε να λείπει από το S10 Lite.

Ο star του show όμως είναι ξεκάθαρα ο βασικός αισθητήρας των 48MP. Πέρα από την πολύ υψηλή του ανάλυση, ξεχωρίζει για τον μηχανισμό σταθεροποίησης που διαθέτει. Χάρη στο Super Steady OIS, το Galaxy S10 Lite μπορεί να τραβήξει ομαλό 4K βίντεο και τέλειες φωτογραφίες κάθε ώρα της ημέρας. Το υπερπλήρες φωτογραφικό πακέτο συμπληρώνει η selfie κάμερα, η οποία βρίσκεται μέσα στην οθόνη. Η selfie κάμερα έχει και αυτή εντυπωσιακή ανάλυση, η οποία φτάνει τα 32MP.

Η οθόνη είναι από τις μεγαλύτερες που θα βρεις στην αγορά σήμερα, καθώς έχει διαγώνιο 6,7", είναι δηλαδή μεγαλύτερη από κάθε άλλο smartphone της σειράς Galaxy S10. Η ανάλυσή της είναι 2400×1080 (FHD+) και είναι τεχνολογίας AMOLED φυσικά. Μέσα στην οθόνη δεν κρύβεται μόνο η μπροστινή κάμερα, καθώς κάτω από αυτή έχει τοποθετηθεί και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων του S10 Lite.

Τον… συντονισμό όλων αυτών των κορυφαίων χαρακτηριστικών αναλαμβάνει και ένα κορυφαίο chipset, ο Snapdragon 855 της Qualcomm. Ο επεξεργαστής αποτελείται από 8 πυρήνες και 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου. Το εντυπωσιακό σύνολο τεχνικών χαρακτηριστικών συμπληρώνει η τεράστια μπαταρία χωρητικότητας 4.500mAh, η οποία υποστηρίζει ταχεία φόρτιση 45W.

Ανακάλυψε το ολοκαίνουργιο Samsung Galaxy S10 Lite σε ένα από τα καταστήματα Public ή στο public.gr. Μπορείς να το κάνεις δικό σου σε τρία διαφορετικά χρώματα: Prism Black, Prism White και Prism Blue και η διάθεσή του ξεκινάει από σήμερα κιόλας!