Samsung Galaxy S20 Ultra: Η καλύτερη οθόνη σε smartphone!

Περίληψη: Η οθόνη του Samsung Galaxy S20 Ultra είναι και επίσημα η κορυφαία που μπορείς να βρεις σε smartphone! Στις ανεξάρτητες δοκιμές του Display Mate ξεχώρισε του ανταγωνισμού...

To Samsung Galaxy S20 Ultra έχει μόλις λίγες μέρες που ανακοινώθηκε και διαθέτει, όπως είναι λογικό, τα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά της αγοράς. Έτσι δεν είναι καθόλου απίθανο που το έγκυρο Display Mate αξιολόγησε τη νέα ναυαρχίδα της Samsung και βρήκε πως έχει την ποιοτικότερη οθόνη που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε smartphone! Μπορεί να μοιάζει αναμενόμενο ότι το καινούργιο smartphone θα είναι καλύτερο από τα προηγούμενα, δεν παύει όμως να είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι η Samsung καταφέρνει συνεχώς να βελτιώνεται, σε έναν τομέα μάλιστα που ήδη θεωρείται ο «βασιλιάς».

Το Display Mate έδωσε στο Galaxy S20 Ultra την βαθμολογία Α+ αλλά το «ζουμί» κρύβεται στις λεπτομέρειες. Το πάνελ του S20 Ultra προσφέρει εικόνα, η οποία είναι πρακτικά τέλεια, θέτοντας πέντε νέα ρεκόρ στις αξιολογήσεις του Display Mate. Η ακρίβεια στην αναπαραγωγή χρωμάτων ξεχώρισε τόσο στο sRGB προφίλ όσο και στο DCI-P3, αποδεικνύοντας έτσι ότι το Galaxy S20 Ultra διαθέτει την οθόνη με την καλύτερη ακρίβεια χρωμάτων σήμερα.

Εντυπωσιακά είναι τα νούμερα και στον τομέα της φωτεινότητας. Σε σχέση με το Galaxy S10 η οθόνη του S20 Ultra είναι 14% πιο φωτεινή. Επιπλέον το πάνελ εξοπλίζεται με ένα High Brightness Mode. Όταν αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη, το πάνελ μπορεί να φτάσει τη μέγιστη φωτεινότητα έως και τα 1342nits! Μια ακόμα πρωτιά για την οθόνη του S20 Ultra ήρθε στην κατηγορία της αντίθεσης, όπου και πάλι η νέα συσκευή της Samsung ξεχώρισε από τον ανταγωνισμό.

Αν σε όλα τα παραπάνω συνυπολογίσουμε και το γεγονός πως το πάνελ του S20 Ultra είναι το πρώτο, σε Samsung smartphone, που προσφέρει 120Hz ρυθμό ανανέωσης και έχει επίσης ανάλυσή QHD, γίνεται ξεκάθαρο γιατί το Display Mate χαρακτήρισε την οθόνη του ως την καλύτερη που έχει δοκιμάσει ποτέ. Αν θες κι εσύ να απολαύσεις την μαγική εικόνα του Samsung Galaxy S20 Ultra μπορείς ήδη να το προπαραγγείλεις από τα καταστήματα Public και να γίνεις έτσι ένας από τους πρώτους που θα πάρουν στα χέρια τους τη νέα συσκευή μόλις αυτή κυκλοφορήσει!