Samsung Unpacked 2022: Ο Τίμος Κουρεμένος παρουσιάζει S22 και Tab S8

Περίληψη: Το Samsung Unpacked 2022 είναι γεγονός και ο Τίμος παρουσιάζει τα νέα smartphones S22 και tablets S8, καθώς και τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους.

Στο φανταστικό και πολυαναμενόμενο Unpacked, η Samsung ανακοίνωσε όχι μία ούτε δύο, αλλά συνολικά 6 συσκευές. Πλέον δεν έχουμε καμία απορία σχετικά με τις φετινές κορυφαίες συσκευές της εταιρίας, με το Galaxy S22 Ultra και Tab S8 να κλέβουν την παράσταση τόσο από πλευράς σχεδιασμού όσο και τεχνικών χαρακτηριστικών.

 

Video Duration
1:56

 

Ξεκινάμε με το S22 Ultra που διαθέτει μεγάλη οθόνη 6.8 ιντσών Dynamic AMOLED 2X στα 120ΗΖ που μπορεί και προσαρμόζεται ανάλογα με το τι χρειάζεται κάθε φορά ο χρήστης. Στο πίσω μέρος διαθέτει 4 κάμερες που δεν προεξέχουν καθόλου, με την κύρια να είναι στα 108MP και η νέα λειτουργία Nightography, να υπόσχεται φωτεινές φωτογραφίες και βίντεο ακόμα και σε καταστάσεις χαμηλού φωτισμού. Φυσικά διαθέτει υπερευρυγώνιο στα 12MP καθώς και δύο τηλεφακούς στα 10MP που υποστηρίζουν οπτικό zoom που φτάνει τα 10x ενώ και το 100x Space Zoom είναι εδώ για πάρα πολύ κοντινές φωτογραφίες. Στο μπροστά μέρος διαθέτει κάμερα 40MP η οποία υποστηρίζει εγγραφή 4K βίντεο, και είναι εκεί για εντυπωσιακές selfies με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης. Αυτό που κάνει το Galaxy S22 Ultra να ξεχωρίζει από όλα όσα Galaxy S έχει κυκλοφορήσει η Samsung μέχρι σήμερα είναι η υποστήριξη S Pen το οποίο είναι και αυτό ενσωματωμένο στην συσκευή.

Tα αμέσως μικρότερα αδερφάκια του Galaxy S22 Ultra ακούνε στο όνομα Galaxy S22+ και Galaxy S22 που είναι φανερά μικρότερα με τις Dynamic AMOLED 2X οθόνες να είναι 6,6 ίντσες και 6,1 ίντσες αντίστοιχα με ανάλυση Full HD+ με ρυθμό ανανέωση κι εδώ στα 120Hz που προσαρμόζεται ανάλογα με το υλικό που προβάλλεται κάθε φορά. Από πλευράς ασφάλειας έχουμε, όπως και στα προηγούμενα μοντέλα της σειράς, τον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη ο οποίος είναι ακόμα πιο γρήγορος. Επίσης μπορούν και αντέχουν στην καθημερινότητα με την οθόνη να έχει Gorilla Glass Victus+ επικάλυψη. Τέλος η μπαταρία και στα τρία μοντέλα έχει μεγαλώσει με την αυτονομία τους να είναι πλέον αυτό που χρειάζεται ο χρήστης.

Εκτός από τα Galaxy S22 η Samsung μας παρουσίασε και τα νέα της Tablet με το Galaxy Tab S8 Ultra να ξεχωρίζει με την τεράστια 14.6 ιντσών Super AMOLED οθόνη του. Όπως είναι λογικό με αυτή την οθόνη το gaming και οι ταινίες πλέον αποκτούν νέο νόημα στην καθημερινότητα, ενώ και η εργασία εκτοξεύεται, αφού οι κάμερες, τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος, είναι εδώ για να πάνε τα meetings σε άλλο level.

Τα αδερφάκια του Galaxy Tab S8 Ultra είναι λίγο πιο μικρά σε μέγεθος με οθόνες 12.4 ιντσων για Galaxy Tab S8+ και 11 ιντσών για το Galaxy Tab S8 με την ποιότητα να παραμένει στα ίδια επίπεδα, ενώ οι κάμερες και εδώ να λειτουργούν άψογα με εφαρμογές τηλεδιάσκεψης. Φυσικά, η λειτουργία Samsung DeX και η υποστήριξη του S Pen είναι εδώ για να κάνουν ακόμα καλύτερη την εμπειρία χρήσης σε περιβάλλον εργασίας. Έτσι, η δουλειά γίνεται ακόμα πιο εύκολη, αφού πολύ απλά η συσκευή μπορεί και μετατρέπεται σε κανονικό υπολογιστή με την υποστήριξη πληκτρολογίου και mouse.

Η Samsung, για ακόμα μία φορά, εστιάζει στην καθημερινή εμπειρία του χρήστη, καθώς με το οικοσύστημα της μπορεί και του προσφέρει πολλές και διαφορετικές λειτουργίες που κάνουν την εργασία πιο απλή και άκοπη, αλλά και ανεβάζουν την εμπειρία ψυχαγωγίας στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Μην χάνεις χρόνο λοιπόν...

Μπες τώρα στο public.gr, μάθε τις προσφορές και προπαράγγειλε τα νέα μοντέλα της Samsung!