Την έκδοση iOS 12.5.5 για παλιότερα iPhone κυκλοφόρησε η Apple

Περίληψη: Έχεις παλιότερο iPhone για το οποίο η υποστήριξη έχει σταματήσει στην έκδοση iOS 12; Η Apple μόλις κυκλοφόρησε μία αναβάθμιση στην έκδοση iOS 12.5.5.

Η υποστήριξη λογισμικού είναι ένας από τους τομείς που το iPhone ξεχωρίζει έναντι του ανταγωνισμού. Αυτό φάνηκε ξανά πρόσφατα, καθώς η Apple έκανε διαθέσιμη την αναβάθμιση iOS 12.5.5 για παλιότερα μοντέλα iPhone τα οποία έχουν σταματήσει να λαμβάνουν νεότερες εκδόσεις iOS.

Οι αλλαγές της νέας έκδοσης δεν έγιναν γνωστές από την Apple. Από τη στιγμή που μιλάμε για αναβάθμιση συσκευών στις οποίες έχει σταματήσει η υποστήριξη όμως, το update είναι σχεδόν σίγουρο πως σχετίζεται με θέματα ασφαλείας. Όταν υπάρξει κάποιο μεγάλο κενό ασφαλείας το οποίο είναι απαραίτητο να καλυφθεί συνηθίζεται να δίνονται τέτοια update, ακόμα και σε συσκευές που έχουν σταματήσει να λαμβάνουν τις νεότερες εκδόσεις.

Οι συσκευές για τις οποίες έχουν σταματήσει οι αναβαθμίσεις στην έκδοση iOS 12 και μπορούν να λάβουν το iOS 12.5.5 είναι τα: iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPod touch 6, iPad Air, iPad mini 2, και iPad mini 3. Αν χρησιμοποιείς ένα από τα παραπάνω iPhone ή iPad τότε καλό είναι να κάνεις την αναβάθμιση στη συσκευή σου. Για να κάνεις την αναβάθμιση πήγαινε στις Ρυθμίσεις > Γενικά και πάτα την επιλογή «Ενημέρωση λογισμικού». Το update θα αρχίσει να κατεβαίνει στη συσκευή σου και μπορείς να το εγκαταστήσεις άμεσα ή να το κατεβάσεις και να το εγκαταστήσεις αργότερα.

Για να απολαμβάνεις πάντα κορυφαία υποστήριξη λογισμικού, αναβάθμισε το παλιό σου iPhone με ένα καινούργιο. Στο Public μπορείς να αποκτήσεις όλα τα τελευταία μοντέλα, αλλά και να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου για τα ολοκαίνουργια iPhone 13 και iPhone 13 Pro, τα οποία έρχονται σύντομα!