Κλασικά παιχνίδια του SNES έρχονται στο Nintendo Switch

Περίληψη: Ωραίο το «The Legend of Zelda: Breath of the Wild» και το «Super Mario Odyssey»...

Ωραίο το «The Legend of Zelda: Breath of the Wild» και το «Super Mario Odyssey» για το Nintendo Switch, αλλά οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo έχουν τη δική τους αίγλη. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, υπάρχουν κάποια παιχνίδια που αξίζει να τα παίξεις ξανά και ξανά.

Αυτό φαίνεται πως πιστεύει και η Nintendo καθώς από σήμερα θα προστεθούν στο Nintendo Switch Online 20 αγαπημένα παιχνίδια από το SNES. Στο Nintendo Switch Online υπάρχουν ήδη κάποιοι τίτλοι από το NES αλλά τώρα η συλλογή παλιών παιχνιδιών μεγαλώνει ακόμα περισσότερο. Οι συνδρομητές του Nintendo Switch Online μπορούν να παίξουν δωρεάν όλα τα παιχνίδια που προστέθηκαν.

Το Nintendo Switch Online έγινε διαθέσιμο πριν από περίπου ένα χρόνο και τώρα είναι η πρώτη φορά που προστίθενται παιχνίδια του SNES. Μερικά από τα 20 παιχνίδια που υπάρχουν διαθέσιμα στην online πλατφόρμα της Nintendo είναι, μεταξύ άλλων, τα «The Legend of Zelda: A Link to the Past», «F-Zero», «SuperMetroid», «Super Mario World 2: Yoshi’s Island».

Η Nintendo όμως δεν σκοπεύει να μείνει σε αυτή την 20άδα παιχνιδιών. Μελλοντικά, θα προστεθούν ακόμα περισσότεροι τίτλοι στον κατάλογο κλασικών παιχνιδιών της. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν στο Nintendo Switch Online 60 συνολικά κλασικοί τίτλοι από το NES και το SNES.

Αν λατρεύεις το retro gaming πάντως, το Switch δεν είναι η μόνη σου επιλογή. Η Nintendo έχει κάνει διαθέσιμες μίνι ρετρό κονσόλες οι οποίες έρχονται προεγκατεστημένες με τα αγαπημένα παιχνίδια κάθε εποχής. Έτσι με μία πολύ μικρή κονσόλα μπορείς να παίξεις παλιότερα παιχνίδια πανεύκολα σε μία σύγχρονη τηλεόραση με HDMI.