Βρήκαμε τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα δώρα για Xbox fans!

Περίληψη: Για τους δικούς σου ανθρώπους που δεν χορταίνουν να παίζουν στο Xbox τους, επιλέξαμε τα καλύτερα gaming δώρα για τα φετινά Χριστούγεννα.

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο λατρεύουν το gaming. Αν και οι δικοί σου φίλοι και συγγενείς είναι το ίδιο, τότε έχεις εύκολο έργο κατά την επιλογή του χριστουγεννιάτικου δώρου για εκείνους. Κι αν είναι και fans του Xbox και παίζουν αποκλειστικά στις κονσόλες της Microsoft, τότε αυτό το άρθρο θα απλοποιήσει ακόμα περισσότερο τις χριστουγεννιάτικές αγορές σου. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις καλύτερες επιλογές δώρων γύρω από το Xbox.

Συλλεκτικά χειριστήρια

Μπορεί οι φίλοι σου να έχουν ήδη το χειριστήριο που χρειάζονται, αλλά σίγουρα δεν θα έχουν αυτά τα χειριστήρια που θα σου δείξουμε. Η πρώτη κονσόλα Xbox κυκλοφόρησε πριν από 20 χρόνια, οπότε κάθε Xbox fan θα ξετρελαθεί αν του κάνεις δώρο το ασύρματο χειριστήριο Xbox – 20th Anniversary Special Edition. Το μαύρο/πράσινο χρώμα θυμίζει το original Xbox, ενώ το ημιδιάφανο περίβλημα αποκαλύπτει το εντυπωσιακό εσωτερικό design του χειριστηρίου. Πιο φανταχτερό και εξίσου εντυπωσιακό είναι το ασύρματο χειριστήριο Xbox – Forza Horizon 5 Limited Edition. Ημιδιάφανο περίβλημα διαθέτει και αυτό, αλλά εδώ κυριαρχούν πιο έντονα χρώματα. Και τα δύο συνδέονται τόσο με τις last gen όσο και με τις next-gen κονσόλες της Microsoft. Είτε Xbox One είτε Xbox Series X|S έχουν οι αγαπημένοι σου άνθρωποι, θα λατρέψουν αυτά τα συλλεκτικά χειριστήρια.

Κάνε δώρο ένα παιχνίδι

Από τα Xbox Studios έχουν κυκλοφορήσει πρόσφατα μερικά κορυφαία παιχνίδια, τα οποία έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές. Άρα θα γίνουν και τέλειο δώρο για όσους παίζουν στις next-gen κονσόλες της Microsoft. Οι δύο νεότερες (και σπουδαιότερες) κυκλοφορίες της Microsoft είναι το Halo Infinite και το Forza Horizon 5. Ποιο από τα δύο να διαλέξεις; Όποιο ταιριάζει καλύτερα στις προτιμήσεις των δικών σου ανθρώπων. Αν ακόμα δεν έχουν κάνει την αναβάθμιση σε κονσόλα Xbox νέας γενιάς, τότε το Halo Infinite μπορεί να παίξει και στα Xbox One. Αν πάλι τα έχουν και τα δύο, τότε είναι καιρός να αρχίσουν τις πτήσεις, με το Microsoft Flight Simulator 2020, τον καλύτερο εξομοιωτή πτήσεων για κονσόλα. 

Next-gen κονσόλα, το απόλυτο Xbox δώρο

Το ασυναγώνιστο δώρο Xbox, βέβαια, δεν είναι άλλο από μία νέα κονσόλα. Η επόμενη γενιά είναι εδώ και όποιος αγαπημένος σου παίζει ακόμα στο Xbox One σίγουρα θα «τρελαθεί» αν του κάνεις δώρο μία next-gen κονσόλα Microsoft. Για να κάνεις τα Χριστούγεννα των Xbox fans πιο χαρούμενα από ποτέ, βρες στο Public άμεσα διαθέσιμο το Xbox One S στα 309€.