Gucci και Xbox συνεργάζονται για συλλεκτικές (και πανάκριβες) κονσόλες Xbox Series X

Περίληψη: Ένα Xbox Series X πιο σπάνιο από τα άλλα δημιούργησε η Microsoft σε συνεργασία με τον οίκο Gucci. Η συλλεκτική έκδοση της κονσόλας θα κυκλοφορήσει σε μόλις 100 κομμάτια.

Η Microsoft συνεχίζει τις συνεργασίες με εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε άλλους χώρους, όπως αυτούς του ρουχισμού και της μόδας και αυτή τη φορά σειρά έχει η Gucci. Η γνωστή ιταλική εταιρεία θα δημιουργήσει μια ειδική έκδοση της κονσόλας Xbox Series X που θα πωλείται έναντι 10.000 δολαρίων.

Στο πακέτο θα περιλαμβάνεται η κονσόλα, δύο ασύρματα χειριστήρια Xbox Series, μια συνδρομή Xbox Game Pass και μια συλλεκτική τσάντα δημιουργημένη από τον γνωστό οίκο. Η κονσόλα ξεχωρίζει μάλιστα γιατί έχει τα κλασικά σχέδια Gucci χαραγμένα με laser στο εξωτερικό της τμήμα.

Οι δύο εταιρείες στοχεύουν να κυκλοφορήσουν 100 αριθμημένα κομμάτια για την συλλεκτική αυτή κονσόλα και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να τα βρουν στα ράφια των σημαντικότερων καταστημάτων της γνωστής αλυσίδας από τις 17 Νοεμβρίου.

Μπορείς να βρείς σχετικές πληροφορίες για αυτήν τη συνεργασία και το τελικό αποτέλεσμα στα χειριστήρια και το Xbox Series X εδώ.