H Sony ανακοίνωσε τα χρωματιστά PS5 Console Covers και νέα χειριστήρια DualSense

Περίληψη: Η Sony προσθέτει χρώμα στο PlayStation 5! Τα νέα PS5 Console Covers αντικαθιστούν το λευκό με πέντε πιο ενδιαφέροντα χρώματα, τα οποία έρχονται και στο DualSense.

Η Sony ανακοίνωσε επίσημα τα PS5 Console Covers, τα νέα ειδικά καλύμματα που θα έρθουν να δώσουν χρώμα στο σύστημά σου. Η ιαπωνική εταιρεία θα βγάλει στην αγορά πέντε διαφορετικούς χρωματισμούς για τα καπάκια που μπορείς να βάλεις και να βγάλεις μόνος σου, με μεγάλη ευκολία και ακολουθώντας τις οδηγίες που υπάρχουν στο εγχειρίδιο οδηγιών. Τα χρώματα αυτά είναι κόκκινο, μωβ, μαύρο, μπλε και ροζ και θα διατεθούν και για τις δύο εκδόσεις της κονσόλας.

Video Duration
0:16

Πρώτα θα κυκλοφορήσουν το μαύρο και το κόκκινο από τον Ιανουάριο του 2022 και σε επιλεγμένες αγορές του πλανήτη, ενώ αργότερα θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα. Παράλληλα, ανακοινώθηκαν και νέα χρώματα για το DualSense controller. Έτσι, στα κλασικά λευκά, κόκκινα και μαύρα χειριστήρια θα προστεθούν και αυτά σε μωβ, ροζ και μπλε χρώμα. Η κυκλοφορία τους ορίστηκε για τον Ιανουάριο του 2022.

Video Duration
0:31

Βρες την πληρέστερη γκάμα περιφερειακών και αξεσουάρ στα καταστήματα Public και στο Public.gr.