Χριστούγεννα με PS4 / Οι προσφορές που περίμενες έφτασαν στο public.gr!

Περίληψη: Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να αποκτήσεις το PlayStation 4 Pro μαζί με κορυφαία παιχνίδια. Οι χριστουγεννιάτικες προσφορές στο Public.gr φτάνουν μέχρι και το -71%!

Το PlayStation 4 παραμένει μία από τις καλύτερες κονσόλες που μπορεί να αποκτήσει κανείς. Με έναν τεράστιο κατάλογο από κορυφαία παιχνίδια και δυνατά χαρακτηριστικά μπορεί να γίνει επίσης και ένα αξέχαστο δώρο φέτος της γιορτές. Ειδικότερα τώρα, που το Public προετοίμασε κορυφαίες προσφορές για τις γιορτές, η δημιουργία ενός πλήρους gaming setup δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη υπόθεση.

Για αρχή έχουμε την κονσόλα. Αυτά τα Χριστούγεννα στο Public μπορείς να αποκτήσει το πανίσχυρο PlayStation 4 Pro σε νέα ασυναγώνιστη τιμή. Η νέα σου κονσόλα μπορεί να παίξει παιχνίδια μέχρι και σε 4K ανάλυση, οπότε πάμε να δούμε και μερικές κορυφαίες κυκλοφορίες σε PS4 Games, τα οποία θα βρεις αυτές τις ημέρες σε μεγάλες προσφορές.

Πρώτο και καλύτερο το νούμερο ένα παιχνίδι της χρονιάς, το The Last of Us Part II. Tο παιχνίδι της Naughty Dog σάρωσε τα βραβεία φέτος και γνώρισε τεράστια εμπορική επιτυχία. Οπότε, δεν πρέπει να λείπει από τη βιβλιοθήκη κανενός gamer που παίζει στο PS4. Άλλα ένα παιχνίδι που αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς είναι το Death Stranding του θρυλικού σχεδιαστή video games Hideo Kojima. Το σουρεαλιστικό παιχνίδι θα σε συνεπάρει με την ιστορία του.

Μία από τις αποκλειστικότητες που άφησαν εποχή στο PlayStation 4 είναι και το God of War. Η ιστορία του θρυλικού Kratos συνεχίζεται στη Σκανδιναβία, με τον πρωταγωνιστή να είναι πλέον φανερά γερασμένος. Μία διαφορετική μυθική ιστορία περιμένει τους gamers στο Ghost of Tsushima, αυτή των πολεμιστών σαμουράι που πρέπει να αντιμετωπίσουν έναν αδυσώπητο εχθρό.

Πέρα από τα κορυφαία single-player παιχνίδια, με το νέο σου PlayStation 4 Pro μπορείς να παίξεις και αγαπημένα multi-player games, τόσο online όσο και τοπικά. Για τις μέρες που μαζεύεστε στο σπίτι, θα χρειαστείς σίγουρα ένα δεύτερο χειριστήριο για να παίζεις μαζί με φίλους. Απόκτησε το πακέτο Sony DualShock 4 & FIFA 21 για να πάρεις μαζί και το νούμερο ένα παιχνίδι για τοπικό multi-player.

Λιώσε στο gaming αυτές τις γιορτές, με τις αξεπέραστες PlayStation προσφορές που σε περιμένουν στο Public.gr και φτάνουν μέχρι και το -71%!