Η Fanatec αποκάλυψε την επίσημη τιμονιέρα του Gran Turismo 7

Περίληψη: Αν λατρεύεις τα racing games και σκοπεύεις να αποκτήσεις το Gran Turismo 7 τότε σίγουρα σε ενδιαφέρει η νέα τιμονιέρα που δημιούργησε η Fanatec.

H Fanatec είναι από τις εταιρίες που ασχολούνται ιδιαίτερα με τη δημιουργία περιφερειακών επαγγελματικού επιπέδου για τα racing games και έτσι αποκάλυψε την τιμονιέρα Gran Turismo DD Pro. Πρόκειται για το επίσημο περιφερειακό του Gran Turismo 7 και φέρει μια σειρά από τεχνολογίες που θα ανεβάσουν την οδήγηση σε άλλο επίπεδο. Η τιμονιέρα έχει έναν ειδικό μηχανισμό ανάδρασης επόμενης γενιάς, ενώ για όσους ενδιαφέρονται για μεγαλύτερη αντίσταση στο τιμόνι, θα κυκλοφορήσει και ένα ειδικό boost kit που θα πωλείται στα 150 ευρώ.

Video Duration
4:00

Στην δημιουργία του περιφερειακού συμμετείχε και η Polyphony Digital και στο κεντρικό σώμα της φέρει μια οθόνη OLED και ένα ειδικό RevLED strip για όλες τις σχετικές ενδείξεις. Για όσου θέλουν και έναν ειδικό λεβιέ φρένου, θα πωλείται ξεχωριστά και αυτός. Η τιμή του Gran Turismo DD Pro ορίστηκε στα 699,95 ευρώ και θα κυκλοφορήσει επίσημα τον Μάρτιο του 2022. Θα κυκλοφορήσει, δε, και ένα ειδικό πακέτο στα 969,85 ευρώ που θα περιλαμβάνει την τιμονιέρα, το boost kit και το ειδικό φρένο.

Κάνε τώρα προ-παραγγελία το Gran Turismo 7 από τα καταστήματα Public και το Public.gr.