Η Microsoft ανακοίνωσε το Dolby Vision για games σε Xbox Series X και Series S

Περίληψη: Το gaming στα Xbox Series X|S γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό καθώς το Dolby Vision έφτασε στις νέες κονσόλες της Microsoft!

Η Microsoft ανακοίνωσε μέσω του επίσημου blog του Xbox την έναρξη υποστήριξης του Dolby Vision για τα games σε κονσόλες Xbox Series X και Xbox Series S. Με αυτήν την εξέλιξη, τα νέα Xbox είναι οι μόνες κονσόλες που υποστηρίζουν τόσο αυτήν την τεχνολογία, όσο και το Dolby Atmos. Σε πρώτη φάση, θα υπάρχουν πάνω από 100 next-gen games που είναι βελτιστοποιημένα για αυτά τα δεδομένα, ενώ η λίστα αυτή θα εμπλουτίζεται συνεχώς, όπως συμβαίνει και με αυτήν για τα backwards compatible games. Microsoft και Dolby επιβεβαίωσαν ότι συνεργάζονται με developers για να ενσωματωθούν όλες αυτές οι τεχνολογίες, ενώ όσα παιχνίδια υποστηρίζουν HDR10 ή το Auto HDR θα αναβαθμιστούν αυτόματα σε Dolby Vision για όσους έχουν σχετική συμβατή τηλεόραση.

Video Duration
0:38


Το Dolby Vision προσφέρει μεγαλύτερα όρια προς τα πάνω και προς τα κάτω για τη φωτεινότητα, υποστήριξη για 12-bit χρώματα και γενικότερα πιο πλούσια χρωματική απόδοση.

Για να δείτε αν η τηλεόρασή σας υποστηρίζει Dolby Vision, ανοίξτε το μενού της κονσόλας Xbox Series σας και πηγαίνετε στα Settings > General > TV & Display Options > 4K TV Details και δείτε τι θα σας εμφανίσει το σύστημα.

Αποκτήστε τώρα κονσόλα Xbox Series S από τα καταστήματα Public και το Public.gr.