Η Microsoft γιορτάζει τα 20 χρόνια του Xbox με συλλεκτικά χειριστήρια και ακουστικά

Περίληψη: Το Xbox κλείνει σε ένα μήνα τα 20 χρόνια παρουσίας στο χώρο του gaming και η Microsoft το γιορτάζει δημιουργώντας επετειακά αξεσουάρ.

Η Microsoft γιορτάζει στις 15 Νοεμβρίου τα 20 χρόνια του Xbox στην αγορά και έτσι ανακοίνωσε δύο νέα περιφερειακά με επετειακή χάραξη. Έτσι, η αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε τα 20th Anniversary Special Edition Xbox Wireless Controller και 20th Anniversary Special Edition Xbox Stereo Headset που θα κυκλοφορήσουν ακριβώς πάνω στα γενέθλια. Το ειδικό χειριστήριο έχει την ημιδιάφανη αισθητική που είδαμε στην αρχική debug κονσόλα και από το σασί του φαίνεται τι γίνεται στο εσωτερικό τμήμα με το πάτημα των πλήκτρων, αλλά και τον μηχανισμό ανάδρασης. Ακόμη, το λογότυπο στο επάνω μέρος είναι πράσινο αντί για λευκό, θυμίζοντας το σχετικό boot της πρώτης κονσόλας. Υποστηρίζει όλες τις τεχνολογίες των ασύρματων χειριστηρίων Xbox Series και μάλιστα θα ξεκλειδώσει ένα ειδικό dynamic background στο dashboard όσων το αγοράσουν.

Video Duration
0:39


Το σετ ακουστικών είναι βασισμένο στο Xbox Stereo Headset και έχει την ίδια φιλοσοφία του διάφανου μαύρου στο εξωτερικό τμήμα, ενώ το πράσινο κυριαρχεί στην άκρη του μικροφώνου και στις βάσεις της στεφάνης στα ακουστικά.

Πρόσφατα το Xbox ανακοίνωσε και τη συνεργασία του με την Adidas, αφήνοντας αρκετές υποσχέσεις για το τι θα κάνουν από κοινού οι δύο εταιρείες.

Αποκτήστε τώρα το Xbox Series S από τα καταστήματα Public ή το Public.gr.