Kaira X / Τo νέο headset της Razer για Xbox και PlayStation

Περίληψη: Τα νέα ενσύρματα ακουστικά της Razer, Kaira X, είναι σχεδιασμένα για να ταιριάζουν τέλεια με τις next-gen κονσόλες Xbox Series X|S και PlayStation 5.

Η οικογένεια των Razer Kaira gaming headsets απέκτησε ένα νέο, οικονομικότερο μέλος. Μετά τα Kaira και Kaira Pro, η Razer ανακοίνωσε τώρα τα Kaira X. Τα νέα ακουστικά προορίζονται και αυτά για τις next-gen κονσόλες PlayStation 5 και Xbox Series X|S, αλλά μπορούν φυσικά να χρησιμοποιηθούν και με οποιαδήποτε άλλη συμβατή συσκευή. Για να πετύχει η Razer χαμηλότερο κόστος, τα Kaira X συνδέονται μόνο ενσύρματα, μέσω θύρας 3,5 χιλιοστών.

Τα Razer Kaira X χρησιμοποιούν τα ίδια TriForce drivers 50 χιλιοστών, όπως και τα ακριβότερα μοντέλα της γκάμας. Υπάρχει ακόμα ενσωματωμένο μικρόφωνο με λειτουργία μείωσης θορύβου. Επίσης, στο πλάι υπάρχουν πλήκτρα για ρύθμιση του επιπέδου της έντασης και για σίγαση του μικροφώνου.

Τα νέα Kaira Χ θα κυκλοφορήσουν σε δύο εκδόσεις, μία για PlayStation και μία για Xbox. Η μόνη ουσιαστική διαφορά είναι στα χρώματα. Η έκδοση για Xbox θα γίνει διαθέσιμη σε πέντε χρώματα, μαύρο, λευκό, μπλε, κόκκινο και πράσινο. Οι αποχρώσεις αυτές θα είναι ίδιες με το χειριστήριο του Xbox Series X. Αντίστοιχα, στην έκδοση για PlayStation κυριαρχούν δύο χρώματα, το λευκό και το μαύρο, ενώ υπάρχουν και μπλε λεπτομέρειες, όπως δηλαδή το DualSense της Sony.

Ταυτόχρονα, μαζί με τα νέα ακουστικά η Razer ανακοίνωσε τις White Edition των ακουστικών Kaira και Kaira Pro και του χειριστηρίου Wolverine V2. Οι χρωματισμοί των ανανεωμένων εκδόσεων των τριών περιφερειακών δημιουργήθηκαν για να ταιριάζουν με τα χρώματα των Xbox Series X|S.

Τέλος, η Razer ανακοίνωσε και το Universal Quick Charging Stand, το οποίο είναι συμβατό με τα χειριστήρια του Xbox Series X|S, τα χειριστήρια του Xbox One και το Xbox Elite Series 1 Controller. Η βάση φόρτισης θα κυκλοφορήσει σε πέντε χρώματα, Carbon Black, Shock Blue, Robot White, Pulse Red, και Electric Volt, τα οποία ταιριάζουν στα αντίστοιχα χρώματα των χειριστηρίων του Xbox.

Βρες τα κορυφαία gaming περιφερειακά της Razer στα καταστήματα Public και στο Public.gr.