Πρώτες εικόνες του Nintendo Switch OLED από κοντά

Περίληψη: Θες να δεις πώς θα μοιάζει το Nintendo Switch OLED πριν το αποκτήσεις; Οι πρώτες εικόνες της ανανεωμένης κονσόλας άρχισαν να εμφανίζονται στα social media.

Η Nintendo έχει ανακοινώσει εδώ και αρκετό καιρό το Nintendo Switch OLED model και πλέον μετράμε αντίστροφα για την κυκλοφορία του. Η νέα έκδοση της δημοφιλούς κονσόλας θα κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου και στην Ιαπωνία έχει ήδη τοποθετηθεί στις προθήκες των καταστημάτων ηλεκτρονικών ειδών για να την δουν οι επισκέπτες.

Όπως είναι λογικό, κάποιοι από αυτούς τράβηξαν και σχετικές φωτογραφίες και τις δημοσίευσαν στα social media, με αποτέλεσμα να μπορούμε να έχουμε κι εμείς από τώρα μια σχετική εικόνα του πως δείχνει από κοντά το νέο μοντέλο.

To Nintendo Switch OLED model κυκλοφορεί και στην ελληνική αγορά στις 8 Οκτωβρίου και μπορείτε να το κάνετε τώρα προ-παραγγελία από τα καταστήματα Public ή το Public.gr για να το έχετε στα χέρια σας όσο πιο άμεσα γίνεται. Θα κυκλοφορήσει σε μαύρο χρώμα με Neon Red και Neon Blue Joy-Cons και σε λευκό χρώμα με λευκά Joy-Cons. H διαφορά του με τα προηγούμενα μοντέλα είναι πως έχει οθόνη OLED 7 ιντσών με ανάλυση 1280x720 και πολύ πιο μικρά περιθώρια. Ακόμη, στο πακέτο περιλαμβάνει και ένα νέο dock που προσφέρει και θύρα LAN για πιο σταθερή online εμπειρία.

Βρείτε στα καταστήματα Public και στο Public.gr όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις Nintendo Switch, αλλά και την πληρέστερη γκάμα Nintendo Switch videogames