Sony DualShock 4: Περισσότερα πλήκτρα με το Back Button Attachment!

Περίληψη: Ένα νέο περιφερειακό, που προσαρμόζεται στο πίσω μέρος του χειριστηρίου του PS4 και προσθέτει 3 έξτρα πλήκτρα με 16 διαφορετικά functions - και όχι μόνο...

Η Sony ανακοίνωσε ένα νέο περιφερειακό για το DualShock 4, για να διευκολύνει όσους παίζουν σε επαγγελματικό ή ανταγωνιστικό επίπεδο. Το Back Button Attachment είναι ένα νέο περιφερειακό, που προσαρμόζεται στο πίσω μέρος του χειριστηρίου του PS4 και προσθέτει τρία έξτρα πλήκτρα. Τα δύο είναι προγραμματιζόμενα και μπορούν να οριστούν από το χρήστη ως προς τη λειτουργία τους.

Υποστηρίζουν 16 διαφορετικά functions, ενώ ανάμεσά τους υπάρχει μια οθόνη OLED, που προσφέρει απεικόνιση των επιλογών του παίκτη και που λειτουργεί και η ίδια ως πλήκτρο. Οι αλλαγές στις λειτουργίες των πλήκτρων γίνονται επιτόπου, χωρίς να χρειαστεί, δηλαδή, ο παίκτης να μπει σε κάποιο μενού.
 

Video Duration
0:42


Για όσους συνδέουν ενσύρματα ακουστικά δε, η συσκευή χρησιμοποιεί ένα headset pass-through έτσι ώστε να την προσφέρει στο κάτω μέρος της. Το Back Button Attachment θα κυκλοφορήσει για το PS4 και το DualShock 4 στις 14 Φεβρουαρίου 2020. Stay tuned στο Public Blog για όλα τα νεότερα!