October report: Τα καλύτερα του gaming!

Περίληψη: Ψάχνεις νέα κονσόλα ή αφορμή να ανανεώσεις την παλιά; Ο Παύλος Παπαπαύλου γράφει για τα πιο δυνατά deals που θα βρεις στο Public και τα πιο σημαντικά gaming releases του φθινοπώρου. Είσαι gamer; Clickαρε εδώ!

Η αγορά των videogames κινείται με ταχύτατους ρυθμούς και τις τελευταίες μέρες έχουν εμφανιστεί πολλά νέα προϊόντα για να μεγαλώσετε τη συλλογή σας. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά! 
 

Αν ψάχνετε νέα κονσόλα, υπάρχουν ήδη αρκετές προτάσεις που μπορεί να σας ενδιαφέρον. Με τον χαμό που έχει προκαλέσει το Fortnite, ήταν θέμα χρόνου να δούμε και μια ειδική έκδοση για το PS4. Έτσι, αν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε τόσο την κονσόλα της Sony, όσο και το παιχνίδι της Epic, μπορείτε να αγοράσετε το PS4 Slim D Chassis 500GB bundle!

Αν τώρα είστε fan του ποδοσφαίρου, μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το PS4 Slim F Chassis με σκληρό δίσκο 1ΤΒ και δώρο το FIFA 20 της EA Sports. Για τους λάτρεις των υψηλών επιδόσεων και του gaming σε αναλύσεις έως και 4Κ, υπάρχει τώρα και η πρόταση του PS4 Pro με σκληρό δίσκο 1ΤΒ. Κάντε το τώρα δικό σας με ένα click εδώ!

Η κονσόλα Nintendo Switch είναι από τους πρωταγωνιστές της αγορά των videogames και η ιαπωνική εταιρεία έδωσε στην αγορά πρόσφατα μια μικρότερη έκδοση, χωρίς αποσπώμενα Joy-Cons, αλλά με υποστήριξη για σχεδόν όλη τη μεγάλη γκάμα παιχνιδιών. Ο λόγος για το Nintendo Switch Lite, που κυκλοφορεί μάλιστα και σε διάφορα χρώματα. Ταυτόχρονα, η Nintendo αναβάθμισε και τη βασική έκδοση του Nintendo Switch με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, έτσι ώστε το portable gaming να κρατάει ακόμη περισσότερο. Μπορείτε να βρείτε την 2019 έκδοση του Nintendo Switch και να την κάνετε δική σας από τα καταστήματα Public!

Διανύουμε μία από τις καλύτερες χρονιές στην αγορά των videogames και οι σημαντικές κυκλοφορίες είναι ήδη αρκετές. Αν έχετε χάσει μερικές από αυτές, τώρα είναι η ώρα να συμπληρώσετε τη συλλογή σας. Για το Nintendo Switch, προτείνουμε ανεπιφύλακτα το The Legend of Zelda: Link’s Awakening. Πρόκειται για μια μοντέρνα εκδοχή ενός κλασικού game, με τον πρωταγωνιστή Link να ξυπνάει σε ένα μυστηριώδες νησί και να προσπαθεί να ξεφύγει από αυτό. Για τους λάτρεις της σειράς FIFA και του ποδοσφαίρου στα ψηφιακά γήπεδα, το FIFA 20 είναι εδώ και προσφέρει την πιο ρεαλιστική απεικόνιση αγώνων που έχετε δει ποτέ. Πέραν των βελτιώσεων σε επίπεδο gameplay και physics, το παιχνίδι διατηρεί τις άδειες για τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα, καθώς και για τις διοργανώσεις UEFA Champions League και UEFA Europa League. Αποκτήστε το σήμερα!

Video Duration
4:48

Αν τώρα θέλετε να δείτε την πρόταση της Konami για την περίοδο 2019-2020, το eFootball PES 2020 είναι εδώ. Με περισσότερες άδειες και αρκετές αλλαγές που το κάνουν σίγουρα ένα από τα καλύτερα των τελευταίων ετών. Προτάσεις υπάρχουν και για τους φίλους του μπάσκετ, αφού το NBA 2K20 είναι εδώ και έρχεται με βελτιώσεις στο MyCareer και περισσότερο περιεχόμενο. Αποκτήστε το τώρα!

Τέλος, για όσους θέλουν τώρα να κάνουν μια βουτιά στις χρυσές εποχές του παρελθόντος για την αγορά των videogames, η μίνι έκδοση του SEGA Mega Drive κυκλοφορεί πλέον στα καταστήματα Public. Το SEGA Mega Drive Mini περιλαμβάνει 40 αγαπημένα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν για την κονσόλα και είναι συμβατό με τις σύγχρονες τηλεοράσεις, ενώ περιλαμβάνει και δύο ενσύρματα χειριστήρια. Κάντε το σήμερα δικό σας!