Κούπες Chilly's: Δροσερά ροφήματα όπου και να 'σαι!

Περίληψη: Ο Μάιος μας έφτασε (σχεδόν), η μέρα μεγαλώνει, η διάθεση αλλάζει! Οι ζεστοί καφέδες ανήκουν...

Ο Μάιος μας έφτασε (σχεδόν), η μέρα μεγαλώνει, η διάθεση αλλάζει! Οι ζεστοί καφέδες ανήκουν στον χειμώνα που πέρασε, ακόμα και οι πιο διστακτικοί βάζουμε λίγο πάγο στο ποτήρι μας και ξεκινάμε τους κρύους καφέδες και ροφήματα, που στην Ελλάδα καλά κρατούν ως τα μέσα του Οκτώβρη – ίσως και λίγο παραπάνω.

Φεύγεις, λοιπόν, το πρωί από το σπίτι, ετοιμάζεις τον καφέ ή τον χυμό σου με κάμποσο πάγο και μέσα σε μισή ώρα ο πάγος έχει εξαφανιστεί. Τι κάνεις; Έμπρός καλή μου κούπα – αλλά όχι όποια κι όποια! Έχουμε αδυναμία στις κομψές κούπες Chilly's, που κάνουν θαύματα.

Kατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, με διπλό τοίχωμα, για να διατηρεί για ώρες το άρωμα και τη φρεσκάδα του καφέ ή του χυμού σου. Το καπάκι της εφαρμόζει τέλεια και έτσι δεν χρειάζεται να φοβάσαι για τυχόν... διαρροές!

Τις κούπες Chilly's θα τις βρεις στο Public σε πολλά σχέδια και χρώματα: μπορείς να επιλέξεις από τα μεταλλικά ασημί και rose gold, ή πιο κλασσικά ματ, όπως το μπλε και μαύρο. Αν πάλι θέλεις το νέο σου θερμός σε παστέλ αποχρώσεις, ρίξε μια ματιά στο πράσινο και το ροζ!

Το Public χαρίζουν σε πέντε (5) τυχερούς πέντε (5) κούπες Chilly's. Ο διαγωνισμός θα λήξει την Πέμπτη 25 Απριλίου. Πολλαπλές συμμετοχές δεν λαμβάνονται υπόψιν.

Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και... καλή τύχη!

Δείτε τους όρους του διαγωνισμού εδώ.

[contact-form-7 id="79884" title="Contest_Chillys"]