Last minute διακοπές; Οργανώσου με Kikkerland!

Περίληψη: Είσαι ακόμα στη δουλειά και μετράς τις μέρες, για να φύγεις διακοπές; Βλέπεις τις φωτογραφίες...

Είσαι ακόμα στη δουλειά και μετράς τις μέρες, για να φύγεις διακοπές; Βλέπεις τις φωτογραφίες που ανεβάζουν οι φίλοι σου από παραλίες και νησιά και τους εύχεσαι τα... χειρότερα;

No worries: Ο Αύγουστος βρίσκεται ακόμα στα μισά, γι' αυτό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να οργανωθείς σωστά, για να σου μείνουν οι φετινές διακοπές αξέχαστες. Μη πέσεις στη παγίδα, λοιπόν: Oι περισσότεροι δεν αφιερώνουν τη δέουσα προσοχή στην ετοιμασία των αποσκευών τους, με αποτέλεσμα να το μετανιώνουν... πικρά κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Στο Public θα βρεις τα πιο πρακτικά και στυλάτα travel gadgets, με πρώτα και καλύτερα εκείνα της Kikkerland.

Ξεκινάμε με το πιο ταξιδιάρικο σετ από τσάντες, με τον παγκόσμιο χάρτη στα πιο ζωηρά χρώματα. Περιλαμβάνει τέσσερα διαφορετικά μεγέθη, που θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σου στο έπακρο: μια τσάντα για τα άπλυτά σου, μια τσάντα για τα παπούτσια σου, μια τσάντα για αντικείμενα προσωπικής χρήσης και μια που να τις χωράει όλες μαζί, όταν θες να τις αποθηκεύσεις. 

Κι αφού κάνεις το πρώτο βήμα και προμηθευτείς το παραπάνω αναγκαίο σετ, σειρά παίρνουν τα μικρότερα αντικείμενα, που θα χωρέσουν άνετα στο τριπλό σετ με διαφανή νεσεσέρ της Kikkerland. Αρώματα, καλλυντικά και όλα τα μικρά και χρήσιμα που θέλεις να μεταφέρεις, δεν θα χάνονται πια στο χάος της βαλίτσας!

Το... κερασάκι στην τούρτα έρχεται με το σετ από ταξιδιωτικά μπουκαλάκια Kikkerland Apothecary. Με κομψό, vintage σχεδιασμό θα καλύψουν απόλυτα τις ανάγκες σου, καθώς είναι BDA free και δεν στάζουν. Το σετ περιλαμβάνει 6 μπουκαλάκια σε διάφανο τσαντάκι.

Το Public, σε συνεργασία με την Kikkerland, χαρίζουν σε τρεις (3) τυχερούς τρία (3) σετ με όλα τα παραπάνω προϊόντα, για να ετοιμάσουν τις αποσκευές τους ξένοιαστοι και... οργανωμένοι!

Ο διαγωνισμός θα λήξει την Τετάρτη 21 Αυγούστου. Πολλαπλές συμμετοχές δεν λαμβάνονται υπόψιν. Συμπληρώστε τη φόρμα και... καλή τύχη!

Η κλήρωση έγινε και οι νικητές είναι:

Μαρία Παπαστεριάνου

Δήμητρα Κόντη

Παναγιώτης Κούστος