The Last of Us, Part II: Κυκλοφορία τον Φεβρουάριο & νέο -σοκαριστικό- trailer!

Περίληψη: Είδαμε για πρώτη φορά την επιβεβαιωμένη επιστροφή του Joel, ενώ μάθαμε και την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού: 21η Φεβρουαρίου!

Η Sony παρουσίασε μέσω του State of Play μια σειρά από σημαντικές ανακοινώσεις για παιχνίδια του PS4 και του PlayStation VR, αλλά την παράσταση έκλεψε το The Last of Us: Part II. Ο τίτλος της Naughty Dog έκλεισε την video-παρουσίαση, αλλά ήταν ο πιο σημαντικός.

Είδαμε για πρώτη φορά την επιβεβαιωμένη επιστροφή του Joel, ενώ μάθαμε και την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού που είναι η 21η Φεβρουαρίουτου 2019. Το νέο trailer εστίασε περισσότερο στην ιστορία και στους χαρακτήρες που πλαισιώνουντην Ellie. Χωρίς περαιτέρω σχόλια, δείτε το στη συνέχεια:

Video Duration
3:02

Επιπλέον, η Sony ανακοίνωσε και 4 συλλεκτικές εκδόσεις για το παιχνίδι που θα βγουν σταράφια των καταστημάτων. Η πιο «γεμάτη» είναι η Ellie’s Edition, η οποία περιλαμβάνει ένα σακίδιο και ένα βινύλιο 7’’, αλλά, όπως φαίνεται, δεν θα έρθει προς την αγορά της Ευρώπης.

Η πιο σημαντική από αυτές που θα δούμε προς τα μέρημας είναι η Collector’s Edition, η οποία θα έχει ένα αγαλματίδιο 12’’ της Ellie, μια ρέπλικα του μπρασελέ που φοράει, ένα steelbook case, ένα mini artbook 48 σελίδων από την DarkHorse, πινάκια, μιαλιθογραφία, πέντε stickers και ψηφιακό περιεχόμενο.

Αντίστοιχα, θα κυκλοφορήσει η Special Edition, που θα έχει το Steelbook case, 6 PSN Avatars και έξτρα ψηφιακό περιεχόμενο! Βρες το The Last of Us Part II - PS4 Game διαθέσιμο για προπαραγγελία στο public.gr!