Legami corners: Πάμε μια βόλτα στα Public Γλυφάδας και Πυλαίας!

Περίληψη: Μπορεί να είναι χρήσιμες -ενίοτε σωτήριες- οι υπενθυμίσεις στο κινητό ή τα χαρτάκια με τις...

Μπορεί να είναι χρήσιμες -ενίοτε σωτήριες- οι υπενθυμίσεις στο κινητό ή τα χαρτάκια με τις κωδικοποιημένες φράσεις, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με τις σελίδες ενός ημερολογίου που μπορούν να γεμίσουν σημειώσεις, ζωγραφιές, συναντήσεις, χρονοδιαγράμματα, ανειλημμένες υποχρεώσεις που δεν παίρνουν άλλη αναβολή και όσα κοντολογίς δεν πρέπει να ξεχάσεις.

Στο Public έχουμε αδυναμία στα ημερολόγια κάθε λογής: ημερήσια για τους πιο busy, εβδομαδιαία για πιο επιγραμματικές αναφορές, μηνιαία για αυτούς που… έχουν καλή μνήμη, ημερολόγια τσέπης γι’ αυτούς που θέλουν να χωράνε παντού, ημερολόγια γραφείου, τοίχου, ατζέντες… υπάρχει, όπως βλέπεις, πληθώρα επιλογών για κάθε χρήση. Και ξεχωριστή αδυναμία στα ημερολόγια Legami!

Και όχι μόνο: σημειωματάρια, σελιδοδείκτες και γυαλιά οράσεως και είδη διακόσμησης και organizers!

Ολα αυτά αποφασίσαμε να τα συγκεντρώσουμε σε ένα shop in a shop corner στα καταστήματα Public σε Γλυφάδα και Πυλαία, ώστε οι λάτρεις του stationery να βρουν όλα τα αγαπημένα τους είδη συγκεντρωμένα! 

Βρείτε στο Public Γλυφάδας, το Public Πυλαίας αλλά και το public.gr τη μοναδική προσφορά 3 for 2 που «τρέχει» στα είδη Legami