Lego City: Ζήσε την περιπέτεια στην πόλη του μέλλοντος!

Περίληψη: Και ποιο παιδί δεν πέρασε ώρες ατελείωτες προσπαθώντας να δώσει μορφή στη… φαντασία του μέσω...

Και ποιο παιδί δεν πέρασε ώρες ατελείωτες προσπαθώντας να δώσει μορφή στη… φαντασία του μέσω των Lego; Όλοι έχουμε να θυμηθούμε από μία ιστορία με τα θρυλικά τουβλάκια: είτε τις ατελείωτες ώρες που χρειαστήκαμε ώστε να χτίσουμε το νέο μας φρούριο, είτε τη χαρά που αισθανόμασταν κάθε φορά που κάποιος μας έφερνε δώρο μια νέα φιγούρα! Από το 1949, χρονιά που η εταιρεία κατασκεύασε ένα πλαστικό προϊόν που έμοιαζε πολύ με το σύγχρονο τουβλάκι Lego, το όνομά της συνδέθηκε άρρηκτα με τη δημιουργικότητα, τις αμέτρητες ιστορίες και ρόλους που μπορεί κάθε παιδί να πλάσει με τις φιγούρες της. Άλλωστε το παιχνίδι αποτελεί τη «φυσική» γλώσσα των παιδιών, το πιο ισχυρό μέσο έκφρασής τους. Είναι ο τρόπος που το παιδί εξωτερικεύει τα συναισθήματά του, μαθαίνει, πειραματίζεται, ευχαριστιέται, απογοητεύεται και ανακαλύπτει σιγά-σιγά τον εαυτό του και τον κόσμο που το περιβάλλει.

Τα Lego είναι ίσως από τα πιο δημιουργικά παιχνίδια για παιδιά όλων των ηλικιών, ένα πολύτιμο «εργαλείο», ώστε τα παιδιά να μάθουν να παίζουν με κανόνες, περνώντας χρόνο μαζί με τους φίλους ή τους γονείς τους, αναπτύσσοντας όλες τους τις κοινωνικές δεξιότητες. Ιδίως η σειρά Lego City, που αντλεί τη θεματική της από την καθημερινότητα της πόλης, αφήνει ελεύθερη τη φαντασία των παιδιών: οχήματα, επαγγελματίες και υποδομές γίνονται παιχνίδι και σχηματίζουν σιγά-σιγά την πόλη του μέλλοντος.

Η επιστροφή στα θρανία και στη σχολική πραγματικότητα σίγουρα μπορεί να... «μαλακώσει» με τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών. Έτσι στα καταστήματα Public και στο public.gr μπορείς να βρεις όλα τα παιχνίδια Lego και φυσικά τη σειρά Lego City, σε προσφορά -20% και να «χτίσεις την πόλη του μέλλοντος»!

Και φυσικά μην ξεχνάς να παίρνεις καθημερινά μέρος και στον LEGO διαγωνισμό που ήδη «τρέχει»! Κάθε μέρα, μέχρι και 25 Σεπτεμβρίου, σε περιμένει μια νέα Lego ερώτηση. Βρες τη σωστή απάντηση και μπες στην καθημερινή κλήρωση για φανταστικά παιχνίδια Lego! Stay tuned στο Public Blog για περισσότερους διαγωνισμούς, προσφορές και εκπλήξεις!