Lenovo Z50-75, η απόλυτη value for money πρόταση

Περίληψη: Δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά για να πούμε το πόσο απαραίτητο είναι πλέον...

Δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά για να πούμε το πόσο απαραίτητο είναι πλέον ένα laptop, τόσο για τον επαγγελματία, όσο και τον απλό χρήστη.

Ειτε χρειάζεται άμεση πρόσβαση σε όλη του τη δουλειά, είτε απλά θέλει να παρακολουθεί εν κινήσει τις αγαπημένες του ταινίες, να ακούει μουσική, να παίζει τα αγαπημένα του video games ή και να μπαίνει στο δίκτυο από το εξοχικό του.

Το ζήτημα είναι αν υπάρχει μια πρόταση που να μπορεί να καλύπτει τις βασικές ανάγκες και να μην κοστίζει πολλά χρήματα.

Η Lenovo έρχεται να προτείνει για αυτή την κατηγορία χρηστών το Lenovo Z50-75, ένα laptop με οθόνη 15.6 ιντσών και χαρακτηριστικά που μπορούν να λύσουν τα χέρια του κάθε χρήστη.Στο εσωτερικό του laptop συναντάμε έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή AMD FX-7500 στα 2.1GHz, 4MB cache μνήμης, 8GB DDR3 RAM και σκληρό δίσκο 1TB. Τα της απεικόνισης φροντίζει να καλύψει η κάρτα γραφικών Radeon R7 M260 της AMD, ενώ και η οθόνη μπορεί να μαγέψει με τα χαρακτηριστικά της. Συγκεκριμένα, είναι Full HD (ανάλυσης 1920x1080), τεχνολογίας LED και αποδίδει τέλεια τόσο τα multimedia αρχεία, όσο και όλα τα γνωστά video games. Όλα αυτά έρχονται να υποστηριχτούν από τα υπερσύγχρονα Windows 8.1 που προσφέρουν πολλές και διαφορετικές εφαρμογές, αλλά και διαχείριση του hardware που μπορεί να εκτινάξει την εμπειρία στα ύψη.

Μάλιστα, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, η Lenovo προσφέρει με την αγορά του συγκεκριμένου laptop και τη δυνατότητα για αγορά 2 κορυφαίων video games της επιλογής του χρήστη (από μια συγκεκριμένη γκάμα). Αν όλα τα παραπάνω σας έπεισαν ή ψάχνετε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το Lenovo Z50-75, δεν έχετε παρά να κάνετε click εδώ  Διαβάστε επίσης στο Public BlogΗ χαρά του βιβλιοφάγου! Penguin Little Black Classics: 80 βιβλία με 1 ευρώ το καθένα!