Life is a beach: Βρες το look που σου ταιριάζει!

Περίληψη: Εκτός από συνώνυμο της ξεκούρασης, το καλοκαίρι αποτελεί μια εποχή ιδανική για αλλαγές κι αν...

Εκτός από συνώνυμο της ξεκούρασης, το καλοκαίρι αποτελεί μια εποχή ιδανική για αλλαγές κι αν αναρωτιέσαι τι είδους, σου έχουμε τη χαρακτηριστικότερη απάντηση: στη γκαρνταρόμπα σου! Ανανέωσε τη διάθεσή σου εν όψει διακοπών, φροντίζοντας παράλληλα να φύγεις για το νησί, το χωριό, το εξωτερικό, την παραλία ή όπου αλλού έχεις προγραμματίσει με όλα τα… απαραίτητα!

Ποια είναι αυτά; Έλα να δούμε τη λίστα που ετοιμάσαμε για εσένα!

Γυαλιά ηλίου

Το βασικότερο αξεσουάρ όλων, τα γυαλιά ηλίου είναι «must» για το καλοκαίρι. Επίλεξε ένα ζευγάρι που να ταιριάζει στο στυλ και την εμφάνισή σου, να αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και να προστατεύει τα μάτια σου από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Τα σχέδια και χρώματα που βρίσκονται στη διάθεσή σου είναι εκατοντάδες, οπότε επίλεξε με την ησυχία σου εκείνο που σου αρέσει περισσότερο!

Εσπαντρίγιες

Θα μπορούσες να πεις ότι οι εσπαντρίγιες είναι το παπούτσι του καλοκαιριού! Ελαφρύ και αεράτο, επιτρέπει στο πόδι να αναπνέει ενώ παράλληλα προσφέρει σταθερό κράτημα και άνεση κατά το περπάτημα σε άνδρες και γυναίκες. Προτίμησε ένα ανοιχτό χρώμα αν ψάχνεις κάτι καλοκαιρινό, εναλλακτικά ένα πιο σκούρο θα ταιριάξει με κάθε σου εμφάνιση αποτελώντας μία περισσότερο ευέλικτη επιλογή.

Τσάντα

Μπορεί οι διακοπές να επιτάσσουν ως επί το πλείστον ανάλαφρες εμφανίσεις, μία τσάντα ωστόσο δεν κάνει κακό. Τα πράγματα που θα χρειάζεται να έχεις μαζί άλλωστε είναι μεν περιορισμένα, δεν παύουν δε να είναι απαραίτητα –πορτοφόλι, κινητό, ένα μπουκαλάκι νερό, αντηλιακό, καπέλο, power bank κλπ. Μία τσάντα ώμου θα σε καλύψει πλήρως, διαφορετικά αν ψάχνεις για κάτι ακόμα πιο μίνιμαλ, εξέτασε και τις τσάντες χειρός. Ό,τι κι αν διαλέξεις, πλαισίωσέ το και με μία τσάντα παραλίας –αποκλείεται να μη σου χρειαστεί!

Σαγιονάρες

Ελαφριές και άνετες, ιδανικές για το ξενοδοχείο, την παραλία, τις βόλτες μέρα και νύχτα. Οι σαγιονάρες είναι συνώνυμες της χαλαρότητας και της ξεκούρασης –με άλλα λόγια, δεν νοείται να φύγεις διακοπές και να μην έχεις ένα ζευγάρι μαζί σου! Τα καλά νέα, είναι πως κυκλοφορούν σε απίστευτους συνδυασμούς χρωμάτων για άνδρες και γυναίκες, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις κάτι που να σ’ αρέσει!

Μπλουζάκια

Κλείνοντας τη βαλίτσα σου, βεβαιώσου ότι έχεις πάρει μαζί σου αρκετά μπλουζάκια! Κάτι η ζέστη, κάτι τα παγωτά, κάτι το αλάτι της θάλασσας, στις διακοπές θα χρειαστείς περισσότερα απ’ ό,τι μια τυπική μέρα στο σπίτι ή τη δουλειά. Ευκαιρία, λοιπόν, να ανανεώσεις το look σου με σούπερ t-shirt σε funky σχέδια και έντονα χρώματα για άνδρες και γυναίκες. Κρίμα δεν είναι να φοράς και στις καλοκαιρινές φωτογραφίες τα ίδια με όλο τον υπόλοιπο χρόνο;