Η Linda Hamilton επιστρέφει στο νέο Terminator του Cameron!

Περίληψη: I'll be back! Μια απλή φράση που πετάει ο Arnold Schwarzenegger σε ένα τυχαίο σημείο του...

I'll be back!Μια απλή φράση που πετάει ο Arnold Schwarzenegger σε ένα τυχαίο σημείο του πρώτου Terminator του 1984, και η οποία από τότε έχει γίνει "σημαία" των Terminator movies, σημαδεύει την επερχόμενη νέα ταινία του franchise. Προφανώς, όχι για τον ίδιο τον Schwarzenegger, ο οποίος δεν έχει λείψει από καμμία ταινία, αλλά για τα άλλα δύο... συστατικά της συνταγής που είχαν κάνει τις δύο πρώτες ταινίες, την αρχική του 1984 και το Terminator 2: Judgment Day του 1991, τεράστιες επιτυχίες και "μνημεία" του action sci-fi. Ναι, καλά κατάλαβες! Ο άνθρωπος που ουσιαστικά "έχτισε" το θρύλο του Terminator, ο James Cameron, επιστρέφει στην παραγωγή μιας νέας ταινίας. Μαζί του φέρνει και τη Linda Hamilton, τη γυναίκα που σημάδεψε την κουλτούρα των '90s με τη macho γυμνασμένη της φιγούρα, ενσαρκώνοντας τη Sarah Connor, μητέρα του "σωτήρα της ανθρωπότητας" John Connor και εφιάλτη των φονικών cyborg που έρχονταν από το μέλλον για να ξεπαστρέψουν τον John και την ίδια.Η Linda Hamilton, όπως και ο χαρακτήρας που υποδύθηκε, η Sarah Connor, μετατράπηκε από μια αθώα κοπελίτσα των '80s με ροζ φούτερ και περμανάντ σε μια σκληροτράχηλη γυναίκα με "ποντίκια" και six-pack, η οποία χειριζόταν τα πολυβόλα με την ίδια ευκολία που έκανε έλξεις στο μονόζυγο, δείχνοντας στο κοινό του 1991 -- εκτός από το εντυπωσιακό της μυικό σύστημα -- πως οι action heroes μπορούν να είναι ΚΑΙ γυναίκες.

Δίνεις δικαιώματα!

Από το "Judgment Day", όμως, τα δικαιώματα των ταινιών του franchise έχουν αλλάξει πολλά χέρια, ο ίδιος ο Cameron απείχε επιδεικτικά από κάθε επόμενο project, ενώ και η ίδια η Linda Hamilton -- η οποία ήταν παντρεμένη για ένα μικρό διάστημα με τον Cameron -- ουδέποτε κλήθηκε να συμμετάσχει σε κάτι άλλο. Ο λόγος για την απουσία του Cameron (τουλάχιστον) είναι απλός: τα δικαιώματα! Αν δε θυμάσαι για κάποιο λόγο τι ήρθε μετά το "Judgment Day", επιγραμματικά είχαμε το ανάλαφρο και υπερ-χιουμοριστικό "Terminator 3: Rise of the Machines", το "Terminator Salvation" και το "Terminator Genisys". Όλα χωρίς την παρουσία ή τη συνδρομή του James Cameron. Ακόμη και η "Daenerys" Emilia Clarke, η οποία ανέλαβε το ρόλο της Sarah Connor στην τελευταία ταινία, δεν κατάφερε να βγάλει ίχνος από τη "σκληράδα" και τον "τσαμπουκά" της Linda Hamilton.

They're back!

Όλα αυτά, όμως, πρόκειται να αλλάξουν! Η νέα ταινία που ετοιμάζει ο Cameron, θα επανενώσει τη "dream team" των Terminator, τον Schwarzenegger, τη Hamilton και τον ίδιο, στο ρόλο του παραγωγού. Ο ίδιος ο Cameron έχει φτιάξει μια ακόμη "dream team" πίσω από τις κάμερες, με τον Tim Miller (Deadpool) στην καρέκλα του σκηνοθέτη, τον σεναριογράφο David Goyer (Blade, Dark Knight), τον Charles Eglee (Dark Angel) και τον Josh Friedman (The Sarah Connor Chronicles).Βέβαια, ο Arnold είναι, πλέον, 70 χρονών (!) ενώ η Linda Hamilton 61 (!!), γεγονός που ο Cameron γνωρίζει και για το οποίο έχει απόλυτη συναίσθηση. Για να μην καταλήξει το νέο Terminator σε ταινία με... γερόντια -- όσο καλά κι αν "κρατιόνται" -- ο Cameron γράφει το σενάριο ώστε να "εισάγει" νέους χαρακτήρες. Ήδη ψάχνει για μια νέα ηθοποιό, περί τα 18 σε ηλικία, η οποία θα πρωταγωνιστήσει, αλλά η οποία θα έχει τη Linda και τον Arnold να την υποστηρίζουν. Χρονικά, η νέα ταινία θα τοποθετηθεί μετά το "Judgment Day", αλλά (μάλλον θα) αγνοεί τα γεγονότα όλων των υπόλοιπων ταινιών. Για όλους τους φανατικούς του "γνήσιου" εξολοθρευτή, το νέο Terminator έρχεται ως μάννα εξ ουρανού. Εξ άλλου, ένας είναι ο γνήσιος Terminator, όπως και η Sarah Connor είναι μία! Και θα τους δούμε για μια ακόμη φορά, στη μεγάλη οθόνη!