«Lion King»: o βασιλιάς επιστρέφει με επικό teaser!

Περίληψη: Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: μέσα σε 24 ώρες πάνω από 224,6 εκατ. χρήστες είδαν το...

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: μέσα σε 24 ώρες πάνω από 224,6 εκατ. χρήστες είδαν το trailer για τη νέα κινηματογραφική μεταφορά του «Lion King». Η ταινία κινουμένων σχεδίων, που κυκλοφόρησε το 1994, έμεινε ανεξίτηλη στη μνήμη όσων μεγάλωσαν στα '90s και πέρασε... αυτόματα στο πάνθεον στων κλασσικών ταινιών της Disney. «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών», όπως ήταν η ελληνική απόδοση, απέσπασε δεκάδες βραβεία, «σκόραρε» πάνω από 968 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office και κέρδισε, χάρη στην τρυφερή του ιστορία, μια θέση τις καρδιές των θεατών κάθε ηλικίας.

Και επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη τον Ιούλιο του 2019! Πριν από λίγες ημέρες δημοσιεύτηκε το πρώτο teaser / trailer, που σημείωσε ρεκόρ ως το πιο επιτυχημένο της Disney (σ.σ. την πρωτιά κρατάει το Avengers: Infinity War με 230 εκατ. views μέσα στο πρώτα 24ωρο μετάδοσής του).Φαίνεται, λοιπόν, ότι η Disney και ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Τζον Φαβρό αποδέχτηκαν το στοίχημα του live action για το come back του «βασιλιά» - τεχνική που είχαν δοκιμάσει επιτυχημένα με το «Jungle Book», κερδίζοντας το Οσκαρ Οπτικών Εφέ.

Όλη η αφρόκρεμα σε ένα καστ, με τον Τζέιμς Ερλ Τζόουνς να δανείζει τη φωνή του στον «Μουφάσα», τον «Σίμπα» να παίρνει τη μορφή του Ντόναλντ Γκλόβερ, τον «Πούμπα» να ερμηνεύει ο Σεθ Ρόγκεν και την Beyoncé να μεταμορφώνεται σε «Νάλα», η ταινία αναμένεται να σπάσει όλα τα ρεκόρ. Και, ασφαλώς, η ταινία θα περιλαμβάνει τα κλασσικά τραγούδια «Circle of Life», «Hakuna Matata» και το «I Just Can’t Wait to Be King».Από τις πρώτες ώρες που το teaser άρχισε να παίζει, οι συγκρίσεις με το animation masterpiece ήταν αναπόφευκτες! Για την ώρα αναμένουμε...