Lost in Public: Πού χάθηκε ο βοηθός του Αϊ Βασίλη;

Περίληψη: Λύστε τους γρίφους και κερδίστε πλούσια δώρα στο Διαγωνισμό του Public στο...

Λύστε τους γρίφους και κερδίστε πλούσια δώρα στο Διαγωνισμό του Public στο Facebook!

Η μαγεία των Χριστουγέννων ξεδιπλώνεται στον κόσμο του διαδικτύου και τα Public σας προσκαλούν να διαλευκάνετε μαζί τους το μυστήριο της αναζήτησης του βοηθού του Aϊ Βασίλη!

Πιο συγκεκριμένα: στο Facebook των Public σας περιμένει ένας εορταστικός διαγωνισμός με μυστήριο, παιχνίδι και πλούσια δώρα! Τρία σημεία, τρείς γρίφοι. Όσοι λύσουν τους γρίφους, θα διεκδικήσουν 35 Χριστουγεννιάτικα δώρα Public: 3 Nokia Lumia  smartphones, 10 MLS Tablets, 5 Toshiba Encore Mini, 6 Creev Tablets, 1 τηλεκατευθυνόμενο Parrot Jumping Sumo και 10 SBS gadgets τα οποία συνδυάζουν στυλ, τεχνολογία ενώ σας προστατεύουν από το κρύο! Και μην ξεχνάς ότι μόνο στο public.gr μπορείς να βρεις top προτάσεις δώρων από 500.000 επιλογές. Με τόσες προτάσεις δώρων στα Public… χάνεσαι!

Ο διαγωνισμός σε λιγότερο από 24 ώρες έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 5.000 συμμετοχές και σας προσκαλεί όλους να συμμετάσχετε έως τις 31 Δεκεμβρίου! Βοηθήστε το βοηθό του Αϊ Βασίλη να βρει το δρόμο του και αποκτήστε το χριστουγεννιάτικο σας δώρο δια χειρός του βοηθού του Αϊ Βασίλη!

Εσείς μπορείτε να εξιχνιάσετε  το μυστήριο; Παίξτε εδώ και μοιραστείτε την ενέργεια και με τους φίλους σας!

Καλά Χριστούγεννα από τα Public!

 Κατέβασε το Δελτίο Τύπου σε PDF! 

download