Πείνασες; Εμπρός καλό μου lunch bag!

Περίληψη: Μπορεί να άλλαξε η χρονιά, αλλά οι ώρες που περνάμε στη δουλειά παραμένουν ίδιες -...

Μπορεί να άλλαξε η χρονιά, αλλά οι ώρες που περνάμε στη δουλειά παραμένουν ίδιες - αν όχι περισσότερες. Το σκηνικό, λοιπόν, γνώριμο: εκεί, στην κορυφή του μεσημεριού, αναρωτιέσαι «τι τρώμε πάλι»; Και αφού ακόμα είμαστε στις αρχές του έτους, ευκαιρία να οργανώσουμε σωστά τη διατροφή μας στο γραφείο. Άλλωστε έτσι θα βελτιώσουμε τη συγκέντρωση και την παραγωγικότητά μας!

Πάμε, λοιπόν, να δούμε όλα τα απαραίτητα που χρειαζόμαστε για τη μεγάλη «ώρα της πείνας». Ξεκινάμε με τα κλασικά τσαντάκια φαγητού, τα γνωστά lunch bags, σε πολλά πολλά χρώματα - ροζ, πουά ή μπορντό! Διαθέτουν ισοθερμικό μηχανισμό, για να διατηρούν τη θερμοκρασία του φαγητού αμετάβλητη για πολλές ώρες, ενώ κάθε τσάντα είναι χειροποίητη και κατασκευάζεται με τα καλύτερα υλικά. Αν, μάλιστα, θέλουμε μαζί με το τσαντάκι φαγητού να πάρουμε δώρο το cool pack - φαγητοδοχείο για να αποθηκεύουμε το φαγητό μας, τότε αποτελεί ιδανική λύση το «The Lunchbags Plus Size».

Για όσους έχουν προμηθευτεί ήδη lunch bag και χρειάζονται ένα πρακτικό φαγητοδοχείο, δεν έχουν παρά να εξασφαλίσουν το Monbento Square Bento Litchi, ενώ για τους μικρούς μας φίλους εξαιρετικά λειτουργική λύση αποτελεί το Monbento Gram Iceberg, που θα βολέψει πολύ μικρούς και μεγάλους μαθητές. 

Στα παραπάνω φροντίστε να προσθέσετε το απαραίτητο σετ με κουτάλι, μαχαίρι και πιρούνι, καθώς και ένα μπουκάλι, που μετακινείται εύκολα για να κουβαλάτε παντού μαζί σας το ρόφημά σας, είτε ζεστό είτε κρύο!